2821
2789
دوستان همینطوری نیت نشوتید ک من اومدم برا صاحب تاپیک بگیرم ی بپرسید میشه یا ن بعد 

اگر تونستید 

برای منم بکشید شیدا خانوم🙏🙏🙏

من توی آزمون دبیری قبول نهایی میشم یا مردود؟🙏

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متولد ۱۳۶۸ ۲۶ شهریور ماه

با ورود این فرد انگار تغییرات بزرگی تو زندگیت رخ داد سردرگمی ولی ب شدت انگار نمیدونی چی پیش میاد ب خیلی چیزا فکر میکنی این داستان زمان بر شاید باشه ولی حل میشه 

اگر شکی ب این اقا یا هر موضوعی داری پوچه 

گلی اقا انگار کسی رو از طرف تو مانع میبینه این فرد کیه؟

اقا ولی حسش بهت مثبته و علاقه منده ن ک بگم عاشقته و کشته مردت ولی حس کاملاااا مثبته

خانومی رو ب من نشون داده از تو بزرگتر چشم و ابرو مشکی و پوستی سبزه یا گندمی که زن لایقیه و کاری بهش بسپاری برات انجام میده فردی با این مشخصات میشناسی ؟

ی اقایی رو هم نشون داده ک میشه گفت این اقا موهاش مشکی اینا نیست حالا ب بور بودن میزنه بسیار راستگوعه و بدون حرف زدن ب تو کمک میکنه لب و دهن نیست و مشکل مالی هم باشه این اقا بهت کمک میکنه گره باز میکنه برات هرکی ک هست خیر خواهته

این اقا (کیست) برا نگه داشتنت ب دست اوردنت در نهایت تلاش میکنه  صحبت روشنی میشه ک تکلیفت روشن میکنه تو هم این اقا رو دوس داری مالکش باشی اونم همینطوره

اخر فا٫ل رو ب من دقت توی تصمیم گیری داده و در کنارش جشن و دورهمی خوشحالی خانوادگی نشون داد 

در کل روشنه فاال عزیزم بهترینا برات رخ بده🌸

اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜 
با ورود این فرد انگار تغییرات بزرگی تو زندگیت رخ داد سردرگمی ولی ب شدت انگار نمیدونی چی پیش میاد ب خ ...

ممنونم عزیزم 

اره نظرش مثبت بوده راجع به من اما قرار بوده با خانواده اش صحبت کنه 

و من به قول خودت کلی فکر برام میاد که میشه نمیشه چی میشه اخرش 

ممنونم عزیزم  اره نظرش مثبت بوده راجع به من اما قرار بوده با خانواده اش صحبت کنه  و من ب ...

دقیقا اینکه میگی کشت و مرده ات نیست اره 

گفته خوشم اومد ازش و میخوامش 

و گفته که من با عقل تصمیم میگیرم نه با احساس

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز