2777
2789
دوستان همینطوری نیت نشوتید ک من اومدم برا صاحب تاپیک بگیرم ی بپرسید میشه یا ن بعد 

اگر تونستید 

برای منم بکشید شیدا خانوم🙏🙏🙏

من توی آزمون دبیری قبول نهایی میشم یا مردود؟🙏

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متولد ۱۳۶۸ ۲۶ شهریور ماه

با ورود این فرد انگار تغییرات بزرگی تو زندگیت رخ داد سردرگمی ولی ب شدت انگار نمیدونی چی پیش میاد ب خیلی چیزا فکر میکنی این داستان زمان بر شاید باشه ولی حل میشه 

اگر شکی ب این اقا یا هر موضوعی داری پوچه 

گلی اقا انگار کسی رو از طرف تو مانع میبینه این فرد کیه؟

اقا ولی حسش بهت مثبته و علاقه منده ن ک بگم عاشقته و کشته مردت ولی حس کاملاااا مثبته

خانومی رو ب من نشون داده از تو بزرگتر چشم و ابرو مشکی و پوستی سبزه یا گندمی که زن لایقیه و کاری بهش بسپاری برات انجام میده فردی با این مشخصات میشناسی ؟

ی اقایی رو هم نشون داده ک میشه گفت این اقا موهاش مشکی اینا نیست حالا ب بور بودن میزنه بسیار راستگوعه و بدون حرف زدن ب تو کمک میکنه لب و دهن نیست و مشکل مالی هم باشه این اقا بهت کمک میکنه گره باز میکنه برات هرکی ک هست خیر خواهته

این اقا (کیست) برا نگه داشتنت ب دست اوردنت در نهایت تلاش میکنه  صحبت روشنی میشه ک تکلیفت روشن میکنه تو هم این اقا رو دوس داری مالکش باشی اونم همینطوره

اخر فا٫ل رو ب من دقت توی تصمیم گیری داده و در کنارش جشن و دورهمی خوشحالی خانوادگی نشون داد 

در کل روشنه فاال عزیزم بهترینا برات رخ بده🌸

اسمم شیدا نیست (: عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیدای منه و میپرسته منو💜 
با ورود این فرد انگار تغییرات بزرگی تو زندگیت رخ داد سردرگمی ولی ب شدت انگار نمیدونی چی پیش میاد ب خ ...

ممنونم عزیزم 

اره نظرش مثبت بوده راجع به من اما قرار بوده با خانواده اش صحبت کنه 

و من به قول خودت کلی فکر برام میاد که میشه نمیشه چی میشه اخرش 

ممنونم عزیزم  اره نظرش مثبت بوده راجع به من اما قرار بوده با خانواده اش صحبت کنه  و من ب ...

دقیقا اینکه میگی کشت و مرده ات نیست اره 

گفته خوشم اومد ازش و میخوامش 

و گفته که من با عقل تصمیم میگیرم نه با احساس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز