2777
2789
عنوان

دیسک گردنیا بیان🥲

3311 بازدید | 21 پست

علائمش چیه؟ 

درداش چطورین؟ 

درمانش؟ 

من حس میکنم پشت سرم(دقیقا بالای گیجگاهیی درد داره ) تا وسط کمرم 

دستام همیشه درد دارهه 

پشت گردنم سثزش داره انگار

دنبالچه هم دارم تازه 🫠

19 سالمم هست😑🖤

گردن بند طبی هم بستم الان (برا خودم نیست) دردو اروم میکنه🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علائم دیسک رو داری ولی باید برای اطمینان بری ام آر آی بدی  معمولا هم دکتر یه سری داروی ضد الت ...

🫠 پایین گردنم ی ذره استخون حالت قوز گرفته 

اینو چیکار کنمم😑😑😑

باورت میشه من متوجه دیسک گردنم نشدم! تا اینکه ام آر آی سر وگردن نوشت .برای سرم رفتم که فهمیدم دوتا مهرم دیسکه.

اون دوسال  درس مجازی کرونا  دلیلش شد

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

باورت میشه من متوجه دیسک گردنم نشدم! تا اینکه ام آر آی سر وگردن نوشت .برای سرم رفتم که فهمیدم دوتا م ...

اخی🫠

من تقریبا دو س سالی میشه دردشو دارمم

دستام همیشهه درد دارن 

موقه درس خوندن و نشستن پا درس و کتاب جونم کنده میشه🫠

موندم دانشگاه رو چیکار کنم 

زیاد سرتو تو گوشی خم نکن که بدترین چیز واسه دیسک گردن خم کردن سر هست البته انشالله که دیسک گردن نباش ...

سعی میکنم ولی اخه فقط گوشی نیست

کتاب هست درس هست🫠

کلی سعی کردم راست بشینم 

کمرم سر میشه

اخی🫠 من تقریبا دو س سالی میشه دردشو دارمم دستام همیشهه درد دارن  موقه درس خوندن و نشستن پا ...

حتما ام آر آی بده . من مهره ۵ و۷ دیسک داشت. نذاربمونه که دیسکت ملتهب یا خدایی نکرده پاره یا تبدیل به آرتروز بشه.

یک مدت مراعات کنی  ودارو و ورزش‌های مخصوصش خوب میشه. 

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

پاهام چرا درد میگیره ولی بیشتر دردا تو گردن و دستامه کمرمم خیلی سر میشه

ستون فقرات درگیر شده . منم برای دیسک گردن رفتم متخصص پرسید کمر درد هم داری ؟ ام ارآی گردن وکمر بده

پاهام چرا درد میگیره ولی بیشتر دردا تو گردن و دستامه کمرمم خیلی سر میشه

یه متخصص روماتولوژی برو تست کامل خون بنویسه برات حتما. ورزش و کاهش وزن کمک کننده است حرکات اصلاحی دیسک رو هم همیشه انجام بده ماهیچه و عضلاتت تقویت بشن