2777
2789
عنوان

خواستگار

174 بازدید | 17 پست

بچه ها واقعا نمیدونم چرا هیچکدوم از خواستگارای من خونه ندارن واقعا بدون خونه سخته 

دیگه دارم ناامید میشم کسی بیاد که خونه و ماشین داشته باشه 

الان یکی اومده خوشتیپ قیافشم خوبه ،کارمنده و ماشین داره ولی خونه نه 

ب نظرتون تو این زمونه دیگه میشه خونه خرید 

با حقوق دو تا کارمند یا باید تا آخر عمرم دو دو تا چهار تا کنم واسه یه خونه ۱۰۰ متری 

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب سخته خونه گرفتن

اگه حقوقش خوبه میتونین خونه اجاره کنید بعدا میخرید 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

زود بچه دار نشو واسه خونه جمع کن 

ولی اگه ناخواسته خدا بت بچه داد نگه اش دار

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
من خودم آقا ام و به شدت موافق اینم که آدم باید با همه داشته هاش پیش قدم بشه ولی بنظرم بهتره شما هم ...

سخته واقعا آخه دو تا با هم ماهی ۲۵ تومن کلی قسط و خرج و مخارج خونه چطور میخواد جور شه

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
عریزم من کارمندم ماشین و جهاز و طلا دارم خونه رم من باید ببرم ؟؟؟

اره والا خونه ام ببر تو که همه چی داری 

این چه حرفیه میزنی آخه ؟ مگه چون شما همه چی داری اونم باید همه چی داشته باشه ؟ 

کل طلاهاتو ماشینتو و حقوق کارمندیت پول یک پنجم یه خونه هم نمیشه . به نظرم شما خونه بخر بزار اون طلا و جهاز بیاره والا ⁦🤦🏻‍♀️⁩

سخته واقعا آخه دو تا با هم ماهی ۲۵ تومن کلی قسط و خرج و مخارج خونه چطور میخواد جور شه

حرفاتون کاملا درست و منطقیه

ولی تو این شرایط همچین کیسی رو از دست دادن ممکنه پشیمونی بیاره

تا آخر عمر میخاین منتظر کیسی بمونین که خونه داشته باشه؟ ممکنه حتی خونه هم داشته باشن بعضیا ولی خصلت های موبت این آقا رو نداشته باشن