2777
2789
عنوان

حيطه كاري من در ني ني سايت

146 بازدید | 7 پست

خب تاپيكهايي ك نظر ميدم  يعني مثلا مشاوره ميدم 

فعال در زمينه هاي:

خواستگار ازدواج و طلاق

شغل و درامد و كارافريني

يبوست كودكان و بزرگسالان

قراردادهاي اجاره و خريد ملك، دعاوي مستاجر و مالك :)

خودكشي،افسردگي، اختلالات اعصاب و روان

انتخاب رشته ، دانشگاه، كنكور

رفع خطاي ثبت نام در سايتها، اشكالات لپتاپ، موبايل

خاطرات از عشق سابق، عشق نوجواني جواني

داستان زندگي واقعي

تغيير دكوراسيون، جهيزيه با عكس

عكس عمل بيني 

سفر

تاپيكهاي فقط خواهر شوهر

قبلا تاپيكهاي طنز بيشتر بود اونا هم ميرفتم 

با بيش از ٦ سال سابقه فعاليت در سايت با سه كاربري:

مجرد، شاغل، صاحبخانه، سايقه عشق نوجواني و جواني، بدون  سابقه جراحي زيبايي بيني، فوق ليسانس، مهندس، خواهرشوهر، مخالف عروسهاي بي منطق سايت، سابقه يبوست ناجور. داراي عضو افسرده شديد مقاوم به درمان در خانواده.

بيشتر جنبه طنز داشت ولي ديدم جالبه ك كجاها ميرم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

آچار فرانسه ای هستی واسه خودت😁

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خستهنباشی  واقعا زحمت میکشیم اینجا همه😂😂🥲🤦🏻‍♀️

اره بخدا

كاش مث يوتيوب اينا بود برا توليد محتوا پول ميدادن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آچار فرانسه ای هستی واسه خودت😁

اره امروز ديدم چقد دهنم سرويس شد توي سايت 

از كجا ب كجا ميپرم نظر ميدم

سلام عزیزم ببخشید شما برای درمان یبوست کودکان راهکاری دارید؟  

نه عزيزم من بچه ندارم

ولي برا نوزاد هميشه قديمي ها ميگفتن كمك كنيم  راحت تر دفع كنه

اونا رو توي تاپيك نوزاد ميگفتم مث كف صابون رو با گوش پاك كن بزني ب مقعد يكم داخل تا راحت تر دقع كنه يا شكم رو ماساژ بدي در جهت حركت روده ساعتگرد با روغن البته و مادرش ملين بخوره 

كودك هم همينطوره ديگه بايد ملين زياد بخوره اب زياد بخوره

الان فصل كيوي ميشه عاليه كيوي معجزست بنظرم البته هر كسي ي طور ولي اينو اكثرا قبول دارن

يا مثلا پودر گل سرخ خشك شده يا گل محمدي