2777
2789
عنوان

تغییر اسم

267 بازدید | 16 پست

بچه ها کار آسونیه ؟من از بچگی اسمم سارا بوده بابا بزرگم رفته شناسنامه بگیره اسم عمه فوت شده مو گذاشته تو شناسنامه من ،  فقط مدرسه و جاهای اداری به اسم شناسنامه ام خیلی بدم میومد از بچگی حس دوگانگی بدی میگرفتم الان 30 سالمه میخوام عوض کنم ، مدارک تحصیلی و هداری چی میشه بعد از عوض کردن؟

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اسم فعلیت اسم مذهبیه که پرتکرارتر از ساراست سخت بشه عوضش کنی

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

خواهرم اسمشو عوض کرد مدارک مهمشو عوض کردن ولی برا پرونده مدرسه و بقیه کارا گفتن اگه میخوای میتونی درخواست بدی

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
نه اسم شناسنامه ام مذهبی نیست

پس اوکیه، راحت عوض می کنن

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
نمیدونم منم دوماه پیش درخواست دادم گفتن زنگ میزنن تا ببینم چی میشه 

اسمتون مذدهبی بوده؟

آره یکی هم مییگفت اسم دخترشو از اعظم کرده عسل اونم مشابه من بود داستان دخترش. راحت عوض کردن دو ماه. ّفدم اومده شناسنامه اش

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
خواهرم اسمشو عوض کرد مدارک مهمشو عوض کردن ولی برا پرونده مدرسه و بقیه کارا گفتن اگه میخوای میتونی در ...

آخه میگن الان کارت ملی خیلی بد میدن خیلی وقته عوض کرده؟

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
آخه میگن الان کارت ملی خیلی بد میدن خیلی وقته عوض کرده؟

بله چهار سال پیش عوض کرد یکسال پیش کارت ملیش اومد😆

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥