2777
2789

دوستانه عزیزم شرمنده نمیتونم همشو جواب بدم اهل مجازی نیسم زیاد امیدوارم ناراحت نشین💫

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم پاکیدمش دوباره حلش کنم برام معلومه ک سلام کن عزیزم عادی باش بخند استرس نداشته باش هی فکر نکن ا ...

عه عزیزم چشم مرسی ادمو قبول کردی اینجا نمیشد همه چیزو بگم رسد میکنن مجازیو وای جدی 😶 ساوین خیلی خفنی ذهنمو چ خوب خوندی😍😍😍من اینقدر استرسیم ک ....

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست

ب زودی شخصی بین شما و همسر آیندت واسطه میشه قبول کردنش ز دس خودتونه طرفتون صورت گرد پوست گندمی و شخص ...

ازدواجم امسال هست ؟

بگو خواهشا   

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
عه عزیزم چشم مرسی ادمو قبول کردی اینجا نمیشد همه چیزو بگم رسد میکنن مجازیو وای جدی 😶 ساوین خیلی خفن ...

فدال کمکی خواستی بپرس قبول کردم چون انرژی مثبت ازت دریافت کردم گرچه زیاد اهل مجازی نیسم ولی تلاش میکنم کمک از دسم بود حلش کنم برات💫

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
ازدواجم امسال هست ؟ بگو خواهشا    

خیر عزیزم کسی ب نام رضا ت فامیلتون باید باشه؟

نه نداریم چرا؟

ولی باید باشه از مادرت بپرس از فامیل دور یا نزدیک اونم فامیل مادری؟

ولی باید باشه از مادرت بپرس از فامیل دور یا نزدیک اونم فامیل مادری؟

اگر براتون ممکنه میشه لطفا راجب ازدواج من هم حستونو بگید؟ کلا هرچی حس کردین ممنون میشم بگید چجور شخصی هستش 

و اینکه بنظرتون میلاد بازهم پیام میده کلا قصذش از پیام دادن چی بود 

♥🌺

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...