2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگید وحید برمیگرده ؟چه حسی بهم داره 

وحید از شما متنفره بر میگرده ولی دوام نداره

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
آشنایی با همسرتون ب واسطه یک آشنا مشترک هس با تمایل کامل خودتون این ازدواج رقم میخوره حروف اسمی س و ...

عههه تو اینجایی 😍😍😍😍اقااا ساوین فقط واسه ماس😿😹

برام دعا کنید لطفا دعا شما یه چیز دیگست

درباره من چی حس میکنی

یکی دوستت داره ولی مغرورا

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸برای شهید محمد حسین یوسف الهی یک صلوات بفرستید😔🕊این کاربر عزادار ابا عبدالله الحسین علیه السلام است🖤خیمه افتاد ولی چادر از سر حضرت زینب هرگز🥺
خیلی شکاک میشه و خسیس ولی فردیه که پولداره  ظاهری متوسطه چشمای قهوه ای روشن موی صاف قد مناسب دم ...

پس همون مجرد بمونم سنگینترم😂

مرسی که جواب دادی🙏🌹

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

آشنایی با همسرتون ب واسطه یک آشنا مشترک هس با تمایل کامل خودتون این ازدواج رقم میخوره حروف اسمی س و ...

عزیزم من بیست و دو سالمه تا الان خاستگار نداشتم بنظرت تا آخر عمر مجرد میمونم یا اگه ازدواجی هست کی

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
با اونی که باهاشم ازدواج میکنم؟سر کار میرم؟چه کاری؟

نه ولی سرنوشت خوبی داری با یه فردی سال بعد آشنا میشی که به شدت زندگی خوبی باهاش میسازی.شما معلم میشی