2777
2789
ناراحت نمیشی عزیزم رد کنم قربونت برم اهل مجازی نیسم بابت اون میگم بزار جوابتو بهت بگم  اینکه قب ...

میخاستم قضیه کاملشو بگم برات بعد حست بگی

ممنون گلم♥️✨️

در من خری به گل نشسته=/!🫏
فک کنم از طرف اونه این کشمکش چون من بدبخت کاری نمیکنم مطمئنا من خیلی خرم

خودتو باور داشته باش

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جنسیت بچم چیه. زایمانم چجوریه؟ بچم چ شکلی میشه. میتونی بگی؟ ❤️🙏

اقوام آذری ب خوشگلی شیطونیهاش پسره  سختی داره ولی خوب پیش میره استرس نداشته باش ب هیچ وجه ب هیچ نحو 

ز قول اسکندر کبیر :من از سپاه شیران ب رهبری یک گوسفند واهمه ای ندارم آنچه مرا میترساند سپاهی از گوسفندان ب رهبری یک شیر است....🪐
یعنی چی گلم؟ 

خودتو دست کم نگیر ت زندگیت

اقوام آذری چیه 

یعنی ب زیبای آذری ها

سلام بزرگوار  خوبین؟ بامدادتون بخیر  ممکنه بفرمایید من چه زمانی میتونم جایی مش ...

سلام تشکر ب خوبی دوستان سایت  کار زیاده ولی شغل آینده نگری دوربرتون حس نمیشه