2777
2789
عنوان

از استرس

120 بازدید | 19 پست

پوست انگشتامو میکنم 

مثلا به خودم مبام میبینم از انگشتام داره خون میاد دور انگشتام کلا قرمزه یه لایه پوست نداره هر کاری میکنم نمیشه میشینم درس میخونم همینجور ک درس میخونم انگشتامو هم پوست کردم چی کار کنم اخه 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون استرس دارم کنکوری ام درس میخونم قبلا ناخونامو میخوردم 😐الان پوست انگشتامو میکنم

ارزش نداره بقیه دارن راحت و آسوده میخونن درسشونو اخرش دکتر مهندس میشن شما هم آخرش فقط این فشار خوردن میمونه یکم شل بگیر 

ای بابا ،دستکش بزن  الکی استرس داری!؟

کنکوری ام کلا موقه درس خوندن عادت کردم یا وقتایی ک استرس دارمم همینطورم قبلا ناخونامو میخوردم الان پوست انگشتامو میکنم😑😑

چون استرس دارم کنکوری ام درس میخونم قبلا ناخونامو میخوردم 😐الان پوست انگشتامو میکنم

چ کاریع تلاشتو بکن شد شد نشدم دیگه مدیونه خودت نیستی هر کاری از دستت بر میومد کردی اینجوری پیش بری لسترس نمیزارع قبول شی 

بعدم سلامتت از هر چیزی تو این دنیا مهم ترع اینو همیشه بدون

ارزش نداره بقیه دارن راحت و آسوده میخونن درسشونو اخرش دکتر مهندس میشن شما هم آخرش فقط این فشار خوردن ...

اصن نمیشه وقتی ام که استرس ندارم باز از سر عادت این کارو میکنم

ببین واقعا میگم نکن برو پیش مشاور خیلیا دارن با ارامش میخونن غیر عادی هستی

پیس مشاور رفتم گف انگشتاتو چسب زخم بزن حتی وقتی زخم نیست تا عادت کنی ور نری باهاشون بد تر شد همش با چسبا ور میرفتم 

ببین من موهام سر کنکور ریخت تهشم هیچی نشد  تو فقط بخون  تلاش تو بکن  سعی کن استرسو ...

هی میگم این همه خرج میکنم اگه قبول نشم همش ب باد میره اصن ی حس عذاب وجدان باهامه

پیس مشاور رفتم گف انگشتاتو چسب زخم بزن حتی وقتی زخم نیست تا عادت کنی ور نری باهاشون بد تر شد همش با ...

ببین ب تهش فک کن اوکی فوقش خانه دار میشی دیگه اگه نخواستی چن سال پشت میمونی مطمینم قبولی

تجربی هستی‍؟