baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 عنوان از استرس 120 بازدید | 19 پست پوست انگشتامو میکنم مثلا به خودم مبام میبینم از انگشتام داره خون میاد دور انگشتام کلا قرمزه یه لایه پوست نداره هر کاری میکنم نمیشه میشینم درس میخونم همینجور ک درس میخونم انگشتامو هم پوست کردم چی کار کنم اخه خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻 1402/07/20 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 چرا؟ چون استرس دارم کنکوری ام درس میخونم قبلا ناخونامو میخوردم 😐الان پوست انگشتامو میکنم خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43921 چون استرس دارم کنکوری ام درس میخونم قبلا ناخونامو میخوردم 😐الان پوست انگشتامو میکنم ارزش نداره بقیه دارن راحت و آسوده میخونن درسشونو اخرش دکتر مهندس میشن شما هم آخرش فقط این فشار خوردن میمونه یکم شل بگیر
baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 ای بابا ،دستکش بزن الکی استرس داری!؟ کنکوری ام کلا موقه درس خوندن عادت کردم یا وقتایی ک استرس دارمم همینطورم قبلا ناخونامو میخوردم الان پوست انگشتامو میکنم😑😑 خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 فکرت درگیر چیه کنکور و درس خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
aniiiiiiiiita عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1354 چون استرس دارم کنکوری ام درس میخونم قبلا ناخونامو میخوردم 😐الان پوست انگشتامو میکنم چ کاریع تلاشتو بکن شد شد نشدم دیگه مدیونه خودت نیستی هر کاری از دستت بر میومد کردی اینجوری پیش بری لسترس نمیزارع قبول شی بعدم سلامتت از هر چیزی تو این دنیا مهم ترع اینو همیشه بدون
baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 ارزش نداره بقیه دارن راحت و آسوده میخونن درسشونو اخرش دکتر مهندس میشن شما هم آخرش فقط این فشار خوردن ... اصن نمیشه وقتی ام که استرس ندارم باز از سر عادت این کارو میکنم خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43921 اصن نمیشه وقتی ام که استرس ندارم باز از سر عادت این کارو میکنم ببین واقعا میگم نکن برو پیش مشاور خیلیا دارن با ارامش میخونن غیر عادی هستی
رام_نشده عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 6006 کنکور و درس ببین من موهام سر کنکور ریخت تهشم هیچی نشد تو فقط بخون تلاش تو بکن سعی کن استرسو دور کنی از خودت ملکا هستم 💚
baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 ببین واقعا میگم نکن برو پیش مشاور خیلیا دارن با ارامش میخونن غیر عادی هستی پیس مشاور رفتم گف انگشتاتو چسب زخم بزن حتی وقتی زخم نیست تا عادت کنی ور نری باهاشون بد تر شد همش با چسبا ور میرفتم خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
baharbyu مدیر استارتر عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1157 ببین من موهام سر کنکور ریخت تهشم هیچی نشد تو فقط بخون تلاش تو بکن سعی کن استرسو ... هی میگم این همه خرج میکنم اگه قبول نشم همش ب باد میره اصن ی حس عذاب وجدان باهامه خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
نون_بربریییی عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 43921 پیس مشاور رفتم گف انگشتاتو چسب زخم بزن حتی وقتی زخم نیست تا عادت کنی ور نری باهاشون بد تر شد همش با ... ببین ب تهش فک کن اوکی فوقش خانه دار میشی دیگه اگه نخواستی چن سال پشت میمونی مطمینم قبولیتجربی هستی؟