2777
2789
عنوان

افسردم:)

74 بازدید | 3 پست

سلام

من از یه دختر خوشحال و آروم تبدیل شدم به یه دختر افسرده و آروم که اغلب اوقات تو خودشه حسه پشیمونی داره راه حلی برا خودش نداره

بدترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم نمیدونم کی قراره تموم شه 

قلبم داره سنگینی میکنه

تو خانواده هیشکی درکم نمیکنه

مادرمم که بگم همون لحظه ابراز احساسات میکنه فرداش تقی به توقی بخوره فوری به روم میاره 

پریروز که دانشگاه بودم بخاطر سرما خوردگی یکم حالم بد شد اومدم خونه شب مجبور شدیم بریم دکتر بابام برد البته

فرداش که بدن درد داشتم نتونستم زیاد تو کار خونه کمکش کنم امروز که یکم حالم بهتر شده بود هرجور خواست باهام حرف زد حتی بهم گف از بی لیاقتی میری میمونی دانشگاه که کار خونه نکنی پریروزم برا همین مریض شدی کلاس نداشتی الکی رفتی دانشگاه و فلان فقط دوس داره بشینه یکی براش کار کنه همه جارم جلا بده

از همه بیزارم دیگ 

حتی یه نفرم تو زندگیم نیست که دلم به دوست داشتنش خوش باشه

اعتماد به نفسمم از دست دادم

حس میکنم هیشکی ازم خوشش نمیاد

حس میکنم زشتم از همه پایین ترم بلد نیستم چجوری رفتار کنم

واقعا دارم نابود میشم....

عزیزم💔

می فهمم منم همینطورم حالا بایه سری تفاوت الانم قرص ضدافسردگی می خورم یکم بهترم اگه شرایطشو داری با روانشناس حرف بزن اگه بابات مثل مامانت نیست بهش بگو با مامانت حرف بزنه اگه خودت تاحالا بامامانت حرف نزدی که چقدر کاراش برات اذیت کنندس بشین باهاش حرف بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده 

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤