2821
2789
عنوان

سوال

113 بازدید | 11 پست

آقا هستم

خانوما اگه میشه لطف کنید به سوالم جواب بدید 

جوابم رو بگیرم کاربریم رو تعلیق میکنم 🙏

حاضرید با پسری که خونه نداره اما می‌تونه رهن یا اجاره کنه،ماشین و کار خوب و درآمد بالا داره،قیافش متوسط هس شاید رو به بالا،هیکل هم قد بلند و ورزشکار داره 

اخلاقش قابل تحمله اهل دود و دم نیس

اما یه عیبی داره که سرش بزرگه و ممکنه بعدا مشکلات دیسک گردن یا....(بیماری های مربوط به گردن)داشته باشه ازدواج کنید؟؟

اینم در نظر داشته باشید ممکنه توی اجتماع مردم خیلی توجه کنن....یا فامیل هاتون بعدا بدگویی کنن و...

خواهشاً بیشتر همین عیب رو بولد کنید و دربارش نظر بدید که من در آینده میتونم کسی رو کنار خودم داشته باشم یا مجبورم زندگیم رو تنهایی سر کنم

لطفا جواب بدید سوال خودمه که از بچگیم این مشکل رو داشتم الانم به خاطرش افسردگی گرفتم

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسردگی نداره .من بعد ده سال از ازدواجم تازه فهمیدم چونه همسرم خیلی کشیده هست اونم از مادر بزرگم شنیدم .همسرمم بعد ۱۲ سال متوجه شدن بینی من شکسته دربه داغون .اونم وقتی گفتم حتما باید عمل کنم ،تعجب کرد گفت چرا تو که مشکلی نداری ؟ ومنی که همیشه به بینی درب وداغونم فکر میکردم و تصورم این بود که هر وقت به صورتم نگاه میکنه بینیم رو میبینه .خیالتون راحت وقتی که آدم زندگی تون در مسیر شما قرار بگیره ، خدا زیبا نشونتون میده بهش .پس به اینطور چیزها اصلا فکر نکنید .خیالتون راحته راحت .

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .

نمیتونم تصور کنم ینی چی کله ش بزرگه انقدر ک ب گردنش فشار بیاد

از پشت سرت عکس نداری ؟

ولی اگه ندیده بخوام ج بدم اگه ب دلم بشینه و خودش هم آدم باشخصیتی باشه باهاش ازدواج میکنم 

💤💃🍃
شاید این عیبی که میگید رو خودتون الکی بزرگش کردید

وقتی با دوستام میرم بیرون با اینکه چهره یا تیپ متفاوت و خاصی ندارم اما همیشه نگاه سنگین بقیه رو خودم حس میکنم

وقتی نمیتونم گردنم رو خم کنم چون گردنم درد میگیره

لابد یه مشکلی هست و زاده ی ذهنم نیست

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
افسردگی نداره .من بعد ده سال از ازدواجم تازه فهمیدم چونه همسرم خیلی کشیده هست اونم از مادر بزرگم شنی ...

مشکل بینی یا چونه کشیده یا حتی صورت کشیده چیز عادی هست که میشه توی اجتماع خیلی از این موارد رو دید

اما من تا حالا کسی که عین خودم باشه رو ندیدم 

نمیتونم تصور کنم ینی چی کله ش بزرگه انقدر ک ب گردنش فشار بیاد از پشت سرت عکس نداری ؟ ولی اگه ندیده ...

عکس که دارم اما از پشت سر خیلی معلوم نیست

در واقع صورتم بزرگ هس(پهن و کشیده)که از جلو کاملا معلوم و متفاوت از بقیه همسن و سالامم

شاید به خاطر وزن سرم باشه که حدود 5.1 کیلو هست

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز