2777
2789
عنوان

اعتیاد شوهر

184 بازدید | 14 پست

8ساله ازدواج کردم شوهرم عادت داره به نئشه شدن بچه ام ندارم شوهرم هیچکسم نداره میترسم برم تو خونه بمیره بعد یک ماه جنازشو پیدا کنن تو خونه دلم میسوزه واسش اما خودم دارم تباه میشم موندم بین رفتن و... 😭

بسوزه پدر عشق 

عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم نماز شکر بجا بیار از خدا ممنون باش فقط بخاطر اینکه بچه نداری همین و بس و اینکه ول کن برو ببخشید اما یه معتاد چشه بزار بکشه ولش کن 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه نداری برا چی موندی 

دوسش داشتم باهاش ازدواج کردم کار میکنه همه چیش خوبه هرچی میخوام فراهمه رفتار بدی نداره 

فقط اینقدر قرص میخوره ک کارش میکشه بیمارستان ابرو واسم نمونده 

بسوزه پدر عشق  عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم نماز شکر بجا بیار از خدا ممنون باش فقط بخاطر ا ...

این چندسال حسرت بچه بدلم موند چون بچه دوس دارم اما نمیخوام بچه ام پدر معتاد داشته باشه 

منم باعشق بودم. اون زمانی برسه که بگی دارم تباه میشم یعنی عشق تموم شده

الان خودم تباه شدن دارم حس میکنم ولی دلم میسوزه واسش فقط وگرنه زندگی من تا ابد همینه اگه بخوام ادامه بدم 

خودش میگه من معتاد نیستم چون میخوره ی مدت بعد ول میکنه دوباره شرو میکنه تا اوردوز میکنه 

بگو عزیزم زندگی مون رو نگا کن چقدر خوبه دیگه نخور یکم رو مخش برو بگو حداقل کم کم حذفش کن زیر نظر یه مشاور اصلا

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
بسوزه پدر عشق عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم نماز شکر بجا بیار از خدا ممنون باش فقط بخاطر اینکه بچ ...

بهش یه فرصت بده اینو من دارم میگم که سالهای جوونی ام رو به پای یه ادم معتاد حروم کردم اما اگر ترک نکرد برو .زندگیت نابود میشه ادمای معتاد وقتی مصرف کردن حرفای عاشقانه و قشنگ زیاد میگن اما اکثرا دروغ منطقی و عاقلانه فکر کن من ۱۸ سال زندگیم تباه شد بخصوص بچه دار نشو اون بچه عذاب میکشه حق بچه ها داشتن یه خونه بدون تنش .زندگی با یه معتاد یعنی افسردگی یعنی درجا زدن یعنی استرس و افسردگی دائم یعنی با قرص خواب خوابیدن یعنی شکنجه و استرس دائمی بچه ها .زندکی خیلی کوتاه حرومش نکن به پای ادمی که انتخاب خودش رو کرده