2777
2789

سلام

من داشتم با دوستم راجب این ک پریودیم نامظنم هست و توی یه ماه دوسه بار شدم حرف میزدم بعد الان پیاممون رو این پایین کپی میکنم خاهش میکنم بگین من حرف من بد بود یا ن؟ 

پیام دوستم: شاید ولی خوب میشی نگران نباش تو حداقل مثل من بیخیال نباش و پیگیری کن من پیگیری نکردم و نمیدونمم کی میکنم🚶

اینجا داشت میگفت نامنظم هست پریودش

پیام من: تو مث من ک توی یه ماه دوسه بار پریود نشدی مال تو فقط نامنظم هست

پیام دوستم: الان این حرفت یعنی چی اجی حتما باید منم بین این همه درد یع درد دیگ هم بهم اضافه بشه تا الان کم درد کشیدم کم مریضی کشیدم چون مال فقط نامنظمع الان آدم سالم و خوشبختیم اون همه درد بس نیست من دارم میگم خوب میشی و تو هم حداقل مثل من بیخیال نباش و پیگیری کن من ک تا الان نکردم نمی‌دونمم کی کنم بعد تو میای اینو میگی کم تا الان درد و مریضی کشیدم پس بقیه مریضی هام بقیه مشکلاتم اونا حساب نیست 🥲💔🚶

دوستان بخدا هیچ منظوری نداشتم من فقط گفتم مال من فرق داره هرجی ام بهش توصیح دادم متوجه نشد شما اینجا بگین من واقعا حرفم بد بود و اون حق داره یا ن من حرفم هیچ ایرادی نداشت

بهش هم نشون میدم جواباتونو

بخدا جز سلامتیش و شادیش هیچی نمیخام هفت ساله باهاشم و منو باید خوب بشناسه بعد میاد این حرفو میزنه من اصلا بهش گفتم تو ادم سالم و خوشبختی هستی ک اومد اینا رو بهم گفت؟ 

خیلی حالم بد شد با این پیامش اصلا شوکه شدم فکرشو نمیکردم چنین فکری کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفت بد نبوده  ولش کن بابا ارزش فکر کردن ندارع  بیخیال باش

نمیدونم واقعا

اعصابم خورد شد خیر سرش منو میشناسه بعد اومد همچین حرفی زد.. خودش هزار بار از این حرفا زده من هیچی نگفتم بهش

ولی من خیلی ناراحت شدم با اون پیامش ازش انتظار نداشتم یهو اینجوری بگه 19سالشم هست بچه کع نیس🥲

اره بابا بیخیال از حرفاش حس کردم دنبال بهانه ای برای دعوا بود دوستت احتمالا مشکلات زیادی تو زندگیش داره که دلش پره دنبال یکی میگرده که سرش خالی کنه

اره بابا بیخیال از حرفاش حس کردم دنبال بهانه ای برای دعوا بود دوستت احتمالا مشکلات زیادی تو زندگیش د ...

اره شاید🥲ولی اون همیشه ب من میگ من دعوا میکنم و عصبی هستم خب یه حرفایی میزنه منو عصبی میکنه ادم مریص نیس ک بی دلیل دعوا کنه خب عصبی و ناراحت میشم😔