2777
2789
عنوان

کسی از شیراز هست؟؟

141 بازدید | 6 پست

اذر ماه به دلایلی ۴ روز باید برم شیراز قبلا رفتم و جاهای خیلی معروف رو دیدم لطفاً جاهای کمتر معروف که معمولاً مسافرا بلد نیستن و فقط اهالی شهر بلدن و واقعاً ارزش دیدن رو داره معرفی کنید برم ببینم 

مثلاً رستورانای خوب غذاهای خیابونی تفریحای شبانه و چه میدونم اینجورجاها

بافت قدیمی : کوچه شمشیرگر ها ( کوچه قشنگیه نزدیک نارنجستان قوامه )  

تفریح شبانه : طبقه ۲۵ هتل چمران ( نئون کلاب ، بزن برقصه ولی گرونه یکم)

کافه های باحال : آبی (قدوسی) ، بال کافه ( ستارخان ) ، کرک تی ( کوی وحدت ) ، کافه چارمال شیراز مال ( ستارخان)

پیتزای خوب زاور ( قصرالدشت)

رستوران خوب شرزه ( نزدیک بازار وکیل ) و شاطر عباس ( خاک شناسی ) ، هفت خوان ( دروازه قرآن) ، 

دیگه بابا بستنی نیایش برید وافل بستنی بخورید ... پیاده رو سلامتم میتونید برید بعدش با صفاست 

پارک کوهستانی دراک 

بازم به ذهنم رسید میگم 

🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بافت قدیمی : کوچه شمشیرگر ها ( کوچه قشنگیه نزدیک نارنجستان قوامه )   تفریح شبانه : طبقه ۲۵ هتل ...

ممنون 

شما اهل شیرازی؟؟؟ 

اخر پاییز هوا چجوریه چه لباسایی بیارم؟

ممنون  شما اهل شیرازی؟؟؟  اخر پاییز هوا چجوریه چه لباسایی بیارم؟

آره عزیزم

الان که هوا معتدله 

ولی اواخر آذر یکم هوا سرد میشه 

بستگی داره از کدوم شهر میایید شما مثلا برای تبریزیا سرد نیست ولی برای بوشهریا سرده😅

🦋

آره عزیزم الان که هوا معتدله  ولی اواخر آذر یکم هوا سرد میشه  بستگی داره از کدوم شهر می ...

من آذربایجان غربیم مهاباد 

کوهستانیه سرد هست ولی مثل ارومیه و تبریز سرمای خشک نیست یه جور دوست داشتنیی سرده اینجا

من آذربایجان غربیم مهاباد  کوهستانیه سرد هست ولی مثل ارومیه و تبریز سرمای خشک نیست یه جور دوست ...

آهان هوای منطقه شما از شیراز سردتره ... حالا منو به یاد داشته باش نزدیک اومدنتون میام میگم دقیقا هوا چه جوریه😅

🦋