2777
2789
عنوان

نجات زیبایی من 🌱

302 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

نظر من اینکه هر کسی که از امروز بیستم مهر ماه ۱۴۰۲تصمیم گرفته به خودش اسیب نزنه و قدر زیباییی هاشو بدونه ، هر روزی که اون عادتی که باعث اسیب رسیدن به جسم و زیباییش رو انجام نداد ی مبلغی بزاره تو قلک مخصوص تا عید سال دیگه انشالا با اون پول مثلا ی کار زیبایی و بهداشتی برای اون اندامی که به خاطر عادتش ضرر میرسوند بهش انجام بده

💚💚💚 

جویدن ناخن :کاشت ناخن ژلیش بلند کردن ناخن  خریدن مکمل تقویتی ناخن خرید لاک جدید ...

🤍🤍🤍

کندن ابرو و مژه : لیفت مژه و ابرو لمینت مژه و ابرو 

اکستنشن مژه 

فیبروز میکرو یا هر کار زیبایی مناسب ابروی فرد 

❤️❤️❤️

کندن موی سر :کوتاهی مو متنوع رنگ مو کراتین یا پروتین تراپی مو خرید اتو بابلیس یا سشوار مخصوص خودتون بلند کردن مو بافتن مو خرید گل سر و اکسسوری های زیبایی مو

💙💙💙

ی دسته هم هستن که پوست  لب بدن و زخمای بدن یا جوش هارو میکنن و میترکونن 

اونا هم میتونن برای کندن پوست و جوش: محصولات روتین پوستی صورت اگر علاقه مند تتو هستن تتو بزنن

شیدینگ لب یا حتی ساده تر خریدن ی عالمه رژ زیبا 

و ی کرم لکه بر برای لک زخم بدنشون  

لطفا کاربر اقا وارد تاپیک نشه 🙏🏻❤️A💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتین پوستی که جز واجباته نگفتی 😛

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

برای گریه کردن چی؟

سلام عزیزم منم خیلی گریه کردم و میکنم 

دلایل زیادی هم داره مادرم تنبیه بدنی میکرد  یا حرفای ببد بهم میزد یا درسامو یاد نمیگرفتم بعدش به خاطر د‌وری از خالم افسردگی گرفتم شب و روزم گریه بود

بعدا دچار اختلال مو کنی شدم چون موهامو میکنم گریه میکنم 

کسی اذیتم میکنه گریه میکنم 

پریود میشم دام مبگیره گریه میکنم با شوهرم دعوام میشه گریه مییکنم دلم برای خانوادم تنگ میشه گریه مبکنم 

اینارو گفتم که بدونی همه قوی نیستن خیلیا تنها پناهشون گریس 

گریه چیز بدی نیست اما زیادش افسردگی مزمن میاره 

به جای گریه کردن حرفاتو بنویس خیلی حالتوو خوب میکنه سبک میشی 

من حودم‌دیشب نوشتم ی قطره هم گریه نکردم در حالی که تگه خمون حرفارو به ادما میگفتم کلا گریه میشد

موقع عصبانیت هم نفس عمیق بکش و به ناخن تنگشت شصتت نگر کن 

هر وقت نشستی تو اتاق دیدی داره دلت میگیره به ویایل مگا کن فکرتو منحرف کن مثلا جنیشون چیه چطور ساخته شدن ...

من با این کارا خیلی جلو گریمو گرفنم چون گریه میکنم دهنم بد بو‌ میشه و زیر چشم سیاه

نماز هم بخون خیلی ارامش میگیری منم گاهی وقتا میخونم کالا دنبام عوض مییشه 

🤍  

لطفا کاربر اقا وارد تاپیک نشه 🙏🏻❤️A💍
سلام عزیزم منم خیلی گریه کردم و میکنم  دلایل زیادی هم داره مادرم تنبیه بدنی میکرد  یا حرف ...

همشو انجام میدم. همسرم خیلی جدیدا اذیت میکنه. اگه طلاق بده راحت میشیم هردو اما نمیده

من همین یه دونه ام!