2777
2789
عنوان

خبب بیاین منحرف نباشیم اوکی؟؟؟

409 بازدید | 55 پست

کونم نام شهریست در الجزایر

روزی توریست عربستانی وارد این شهر شد و خواست 

پیراهنی بخرد ولی برایش خیلی گران بود و به صاحب

مغازه گفت که چرا اجناس شما گران است در جواب

به او گفت که اگر کل کونم را بگردی ارزانتر از اینجا

پیدا نمیکنی! مرد از مغازه با حالت عصبانیت خارج شد

و ناگهان یک رانندهء تاکسی را دید و از او سؤال کرد

که کجا میتوانم یک پیراهن ارزان قیمتی پیدا کنم مرد

در جوابش گفت فکر کنم در اطرف کونم پیدا خواهی

کرد!! مرد دیگر طاقتش به سر رسید و رفت پیش

پلیس محل و گفت یعنی چه اینجا با هر کس حرف میزنم

میگوید کونم مگر من الآن کجا هستم؟ پلیس محل گفت 

شما درست در وسط کونم هستی!! اینجا بود که به 

سمت شهردار رفت و باز هم با عصبانیت گفت یعنی چه

اینجا چرا با میهمانها اینطوری رفتار میکنند؟؟! شهردار

او را در آغوش گرفت و گفت شما کونم را منور کردید!

دیگر دیوانه وار و عصبی به سمت قاضی محل شتافت

و تمام قضایا را برایش تعریف کرد و قاضی به او گفت

که از شکل و شمایل شما پیداست که اولین بار

است وارد کونم میشوی... 😂😂😂 

‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم گریه میکردم سر یه چیزی

خدا خیرت بده الان مردم از خنده 😂

دوستان عزیز لطفا منو داخل تاپیکای درسی(کنکوری) تگ کنید و اگه امضامو میخونین برام یه صلوات بفرستین منم براتون صلوات می‌فرستم 🌱🤍
@ملوسکتونم1    

چشم گلم اصلا منحرف نمیشم 😐

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
2790
2778
2791
2779
2792