2777
2789
عنوان

سه روز شد 😰

185 بازدید | 7 پست

سه روزه عقب انداختم 😐منی که همیشه هر ماه منظم ...

این ماه یادمه رابطه بدون جلوگیری داشتم الان حساب کردم اون روز تخمک گذاریم بوده😐جدی نگرفتم قرص نخوردم الان پرسود نمیشم هیچ علائمی هم ندارم از پریودی 

میترسم ب شوهرم بگم بی‌بی چک بگیر 😭🤣

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

مبارکه 😁

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رو چه حسابی 🤣🤣

روز تخمک گذاری بدون جلوگیری رابطه داشتی این یعنی رسما اقدام کردی سه روزه پریود منظمت هم عقب افتاده نشونه پریود هم نداری تمومه دیگه

حالا این حرفا رو ول کن اسمشو چی میخوای بذاری ؟ 😁😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
روز تخمک گذاری بدون جلوگیری رابطه داشتی این یعنی رسما اقدام کردی سه روزه پریود منظمت هم عقب افتاده ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای حالا باز دو سه روز میمونم بعد بی‌بی چک میزنم 

اسمشو اگه پسر بود جعفر 🤣

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای حالا باز دو سه روز میمونم بعد بی‌بی چک میزنم  اسمشو اگه پسر بود جعفر 🤣

نه به شوهرت بگو اومدنی بی بی چک بخره به منم بگو ، باردار باشی الان معلوم میشه بزن منو هم حتما خبر کن 😁 من عاشق اینم که بچه دوم رو یه دفعه ای باردار بشم از بارداری و استراحت مطلق شدن میترسم جرات ندارم اقدام کنم دلم میخواد یه دفعه بیفتم توش راحت شم 😁

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است