هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ، از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مىطلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
روز تخمک گذاری بدون جلوگیری رابطه داشتی این یعنی رسما اقدام کردی سه روزه پریود منظمت هم عقب افتاده نشونه پریود هم نداری تمومه دیگه
حالا این حرفا رو ول کن اسمشو چی میخوای بذاری ؟ 😁😁
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای حالا باز دو سه روز میمونم بعد بیبی چک میزنم اسمشو اگه پسر بود جعفر 🤣
نه به شوهرت بگو اومدنی بی بی چک بخره به منم بگو ، باردار باشی الان معلوم میشه بزن منو هم حتما خبر کن 😁 من عاشق اینم که بچه دوم رو یه دفعه ای باردار بشم از بارداری و استراحت مطلق شدن میترسم جرات ندارم اقدام کنم دلم میخواد یه دفعه بیفتم توش راحت شم 😁