2777
2789
عنوان

میاید کمکم

60 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها

میشه کسی نصیحت نکنه فقط محض رضای خدا اونایی که جواب گرفتن کمکم کنن و راهنمایی میدونم خیلیا واقعا با دعا  نو     یس کارشون انجام میشه   میشه اگه شماره یه ادم معتمد و درست که کاری براتون انجام دادن و هزینش زیاد نبوده بهم بدید موضوع ازدواجم خیلی گیر و قفله موندم چیکار کنم دلم پوکید همه ی دوستام ازدواج کردن بخدا بچه هاشون مدرسه ای ان تازه دوتاشون بچه کلاس چهارمی دارن ولی من موندم حالم بده هیچ کس درکم نمیکنه😭😭😭😭

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

راسش هس کسی اماهزینش دیگ خودش تعیین میکنه بعدشم اینک کجایی هستی

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

راسش هس کسی اماهزینش دیگ خودش تعیین میکنه بعدشم اینک کجایی هستی

تهران نیستم

منظورم اینه مثلا زیاد نگن اخه الان همه بالای چند میلیون ولی آخه از کجا

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران نیستم منظورم اینه مثلا زیاد نگن اخه الان همه بالای چند میلیون ولی آخه از کجا

نه دیگ اونقدم نیس اماطرفای ماس ینی گلستانه 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

نه دیگ اونقدم نیس اماطرفای ماس ینی گلستانه 

فقط حضوری انجام میدن  شما شمالی من جنوب🤕

مثلا تماس بگیرم و اینا انجام نمیده میشه درخواستمو قبول کنی

فقط حضوری انجام میدن  شما شمالی من جنوب🤕 مثلا تماس بگیرم و اینا انجام نمیده میشه درخواستمو قب ...

ن عزیزم بایدخودت بری 

ن عزیزم بایدخودت بری 

آها اینطوری پس امکان نداره  ممنونم