میشه کسی نصیحت نکنه فقط محض رضای خدا اونایی که جواب گرفتن کمکم کنن و راهنمایی میدونم خیلیا واقعا با دعا نو یس کارشون انجام میشه میشه اگه شماره یه ادم معتمد و درست که کاری براتون انجام دادن و هزینش زیاد نبوده بهم بدید موضوع ازدواجم خیلی گیر و قفله موندم چیکار کنم دلم پوکید همه ی دوستام ازدواج کردن بخدا بچه هاشون مدرسه ای ان تازه دوتاشون بچه کلاس چهارمی دارن ولی من موندم حالم بده هیچ کس درکم نمیکنه😭😭😭😭
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
منظورم اینه مثلا زیاد نگن اخه الان همه بالای چند میلیون ولی آخه از کجا
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
مثلا تماس بگیرم و اینا انجام نمیده میشه درخواستمو قبول کنی