2777
2789
عنوان

حالم خرابه

105 بازدید | 13 پست

اطرافیانم واقعا ازارم دادن

از خواهرم گرفته تا مادرم

اذیتم

بارداری اولم مامانم بجا خوشحالی  نفرینم کرد گفت ایشاالله بچت سقط شه

هیچ وقت یادم نمیره

ولی الان دور خواهرم ک بارداره میچرخه

من حسود نیستم ولی وقتی ب مادرم اینو گفتم گفت تو کی حامله بودی ی کیست بوده

حرفش جگرمو سوزوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم 🥺 ایشالله بهترینها برات اتفاق بیوفته♥️

ن خواهرم برا من اتفاق خوبی نمیفته جز بدختی

من سقط کردم مادری نداشتم همرام باشه

مادر شوهرم خیلی بهتر از مادر خودمه

ن خواهرم برا من اتفاق خوبی نمیفته جز بدختی من سقط کردم مادری نداشتم همرام باشه مادر شوهرم خیلی بهت ...

اینجوری نگو انرژی منفی به خودت نده همین حرفا آدمو داغونتر می‌کنه من به چشم دیدم 

اینجوری نگو انرژی منفی به خودت نده همین حرفا آدمو داغونتر می‌کنه من به چشم دیدم 

خیلی سختی کشیدم 

همین مادرم ی نوار بهداشتی تا مجرد بودم برام نمیگرفت  ی جونوره که نمیشه اسمش رو مادر گذاشت

سلام من مشاور هستم. واقعاااا ناراحت کنندس. ادم از خانوادش زخم بخوره. ولی همین خانواده هم تا اخر عمر با ادم هست نه دوست و نه غریبه. خیلی وقتا خیلی جاها شده مادر ها و خواهرها از همه بدتر هستن. ... و کاریشم نمیشه کرد. ولی کلا صبور باش و کنار بیا دنیا برای همه اینجوری نه فقط تو ک حالت خراب بشه... فقط چندتا راهکار برات دارم حتما حتما کتابهای انرژی مثبت زیاد بخون تمام ناراحتی و خوشحالی های تو ورق بنویس کامل. و خیلی هم شکر گذار خدا باش  اهنگ و نوسیقی خیلی گوش کن مدیتیشن برو و کار کن ورزش برو  برای خودت ارزش بزار برو بیرون بچرخ و خرید کن ب حرف دیگران هم اهمیت نده خییییلی خیلی مثبت فک کن برو کتاب هایی ک فرکانس داره و از انرزی حرف میزنه بخ ن فایلهای صوتی اقای عرشیانفر تو سایت هست گوش کن هر صبح. رقص هم زیاد بکن. و تا میتونی ادمهارو ببخش و رها کن. بخاطر خودت نه بخاطر اونا. رهاشون کن تا خودتم ارامش بگیری برای همه ارزوی موفقیت کن و برای اینایی ک دلتو میشکنن هم همینطور. سعی کن فراموش کنی. یادبگیر ک ببخشی و زیاااااد بخند. و تا میتونی اتفاقا بهشون محبت کن تا خجالت زده بشن... ببین این کارارو بکن قول میدم ۶ ماهه زندگیت عوض میشه. قلبا دوستشون داشته باش و ببخششون.

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

ببین در ضمن مورد های از این بدتر داشتیم و خودمم جزو سختی کشیده هام ک اگ برات تعریف کنم میری دست و پای مادتو میبوسی . من خودم مادرمو خانوادم بدتر از اینا بوده. اینقدر ب خودتون و خانوادتون سخت نگیرید و توقع نداسته باشین قبول کنید ک اینا همینن. بپذیریدشون تا زندگی براتون بهتر بشه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد