2777
2789
عنوان

بیاین دردو دل

115 بازدید | 21 پست

سلام حال روحیم بده یه ماه بیشتره ضربان قلبم بالاس تو اینترنت چیزای خوبی ننوشته میترسم سکته کنم خیلی داغون غمگینم ضربانم قلبم صبحا بالای ۱۰۰ میزنه با پرانول میارم تا ۸۶ تا شب دوباره میره بالا خیلی حالم بده خیلی میترسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آخه دختر خوب؟؟؟ 

چندسالته؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

منم دو روزه اینجورم یهو تپش قلب میگیرم  استرس میگیرم از خواب میپرم البته برا من علتش اینه پلاک زنجیر طلای دخترم  گم شده از ناراحتی اونه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

سلام‌

برادرم رفت متخصص قلب و بررسی کرد ودارو داد خوب شد

مربوط به پمپاژ قلب بود

برید پیگیری ضربان خیلی زیاد و غیرمعمولباشه رگ قلب پاره میشه

نزدیک بود این بلا سر برادرم بیاد

پارسال سریع بردندش اورژانس و یه شب خوابید بیمارستان

الان دیگه خوب شده 

ازاسترس زیاد بود

نماز بخون. دمنوش گل گاوزبان..از استرس دوری کن..چربی نخور...شادباش..خوش باش ب خودت برس..بگو گور پدر مشکلات ..اوناهستن من بمیرم از دست خودم میرم ..انرژی مثبت بده..استراحت کن..باادمای خوب رفت و امدکن

پرانول اصلا خوب نیستا 

سعی کن اضطراب و استرس نداشته باشی 

از چیزی ناراحتی؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

میخوای باهام حرف بزنی؟؟؟؟ 

یکی تاپیک منو نگا کنه راهنماییم کنه

تازگیا سقط کردم ۲۵ سالمه خون زدن بهم دوکیسه دوباره بردنم کورتاژ نزدیک یه ماهه صبحاکه پامیشم بالای ۱۰۰ میره با قرص میاد پایین دوباره تا شب میره بالا دکتر رفتم اکو نوار قلبم سالم بود نمیدونم چ مرگمه یه ماهه شبوروز ندارم میخوام خودمو بکشم راحت شم