2777
2789
عنوان

مزاحم تلگرام

586 بازدید | 10 پست

دوستان بیاین 

من چندسالیه ک تو زندگیم درگیری و بالا پایین و سختی‌های زیادی کشیدم اما طاقت بعضی چیزا رو هنوز ندارم پس خواهرانه کمکم کنید

پارسال این موقع ی شماره هرچندوقت یبار برا شوهرم سلام خوبی میفرستاد روی هردو تلگرام جالب این بود هردو شماره رو اون داشت اما شوهرم نداشت شمارشو شوهرم بعد چندماه جواب داده بود سلام شما اما اون معرفی ک نکرده بود هیچ باز سلام خوبی هرچندوقت یبار میفرستاد تا ی روز از پیامش شک کردم پیام داده بود سلام عزیزم خوبی کجایی 

اماهمچنان شوهرم پیامش داد شما شمارشو برداشتم زدم تو گوشیم دیدم توی روبیکا دوتا پروفایل خیلی خیلی مستهجن گذاشته جاخوردم ک این کیه رفت توی مغزم و مدام دعوا داشتیم شوهرم قسم می‌خورد ک نمیشناسم اما من باورم نمیشد زدم ب بیخیالی و اونم دیگه ی مدت پیام نمی‌داد تا باز بعد 4ماه پیداش شد خبر مرگش بازم سلام فرستاد 

زنگ زدم بهش گوشیش خاموشه معلومه ی خط دیگه داره با این خط روبیکا و تلگرام نصب کرده باز حساس شدم دیشب با شوهرم دوستانه صحبت کردم کلی قسم خورد ک نمیشناسم خودمو جا شوهرم جا زدم ک بفهمم کیه تا دیگه جواب نداد قرار بود بریم شکایت کنیم اما از اونجا ک شهرمون کوچیکه و توی کلانتری همه آشنان دست و پامون بسته امروز زنگ زدم فتا گفت تمام مستندات رو بصورت کامل بفرستین تا حکم قضایی برای تشکیل پرونده در مراجع قضایی صورت بگیره بچه ها چیکار کنم خیلی طولانی شد ببخشید ولی راهنمایی کنید خیلی ب کمکتون نیاز دارم از دیشب سردرگمم شما بودین چیکار میکردین؟ 

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید یه پسر نوجوون  خل و چل تو فامیلتونه که داره به خیال خودش تفریح می کنه

ن تمام خانواده ام فرهنگی و اصلا ب شخصیت کسی نمیخوره اینجور مسائل نمیدونم دارم دیونه میشم😔بخصوص ک اون پروفایلا رو دیدم میگم کیه این ک هر وشماره رو داره و این پروفایل دخترونه با اون... روگذاشته

خب بلاک کنید شاید قصدش اینه که بین شما و شوهرت خراب شه زیاد فکرتو درگیرش نکن

یعنی بنظر شما پیگیرش نشم؟ حتی بخاطر اون پروفایلا؟ 

ن تمام خانواده ام فرهنگی و اصلا ب شخصیت کسی نمیخوره اینجور مسائل نمیدونم دارم دیونه میشم😔بخصوص ک او ...

پس شکایت کن تا اعصابت بیشترازاین بهم نریخته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
ممنون عزیزم از راهنمایی و درکت

حل میشه انشالله

و یه چیزی هم خواهرانه بگم 

مجازی از وقتی که باب شد زندگیا رو به گندکشید

حواست باشه با گیردادن به این چیزا لحظه های خوش زندگیت به تلاطم کشیده نشه

آدم مریض زیاده توی بازیشون نیفت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
حل میشه انشالله و یه چیزی هم خواهرانه بگم  مجازی از وقتی که باب شد زندگیا رو به گندکشید حواس ...

ممنون عزیزدلم از این حس و راهنمایی خواهرانه واقعا کاش هیچ و وقت دنیای مجازی نبود من هرجوری دست و پای شوهرم رو ببندم این هرزه های خیابونی رو چیکار کنم

یعنی بنظر شما پیگیرش نشم؟ حتی بخاطر اون پروفایلا؟ 

ن نباش حالا یه غلطی کرده آدمه مریض زیاد پیدا میشه بخوای درگیرع کارای اونا شی وقت و انرژی خودت هدر میره 

و بخاطر کارای ی آدمه مریض ب شوهرت گیر نده

ب نظرم اصن ارزشم نداره بهش فکر کنی 

بوس بهت

ن نباش حالا یه غلطی کرده آدمه مریض زیاد پیدا میشه بخوای درگیرع کارای اونا شی وقت و انرژی خودت هدر می ...

ممممممرسی عزیزم بووووس ♥️♥️