دوستان بیاین
من چندسالیه ک تو زندگیم درگیری و بالا پایین و سختیهای زیادی کشیدم اما طاقت بعضی چیزا رو هنوز ندارم پس خواهرانه کمکم کنید
پارسال این موقع ی شماره هرچندوقت یبار برا شوهرم سلام خوبی میفرستاد روی هردو تلگرام جالب این بود هردو شماره رو اون داشت اما شوهرم نداشت شمارشو شوهرم بعد چندماه جواب داده بود سلام شما اما اون معرفی ک نکرده بود هیچ باز سلام خوبی هرچندوقت یبار میفرستاد تا ی روز از پیامش شک کردم پیام داده بود سلام عزیزم خوبی کجایی
اماهمچنان شوهرم پیامش داد شما شمارشو برداشتم زدم تو گوشیم دیدم توی روبیکا دوتا پروفایل خیلی خیلی مستهجن گذاشته جاخوردم ک این کیه رفت توی مغزم و مدام دعوا داشتیم شوهرم قسم میخورد ک نمیشناسم اما من باورم نمیشد زدم ب بیخیالی و اونم دیگه ی مدت پیام نمیداد تا باز بعد 4ماه پیداش شد خبر مرگش بازم سلام فرستاد
زنگ زدم بهش گوشیش خاموشه معلومه ی خط دیگه داره با این خط روبیکا و تلگرام نصب کرده باز حساس شدم دیشب با شوهرم دوستانه صحبت کردم کلی قسم خورد ک نمیشناسم خودمو جا شوهرم جا زدم ک بفهمم کیه تا دیگه جواب نداد قرار بود بریم شکایت کنیم اما از اونجا ک شهرمون کوچیکه و توی کلانتری همه آشنان دست و پامون بسته امروز زنگ زدم فتا گفت تمام مستندات رو بصورت کامل بفرستین تا حکم قضایی برای تشکیل پرونده در مراجع قضایی صورت بگیره بچه ها چیکار کنم خیلی طولانی شد ببخشید ولی راهنمایی کنید خیلی ب کمکتون نیاز دارم از دیشب سردرگمم شما بودین چیکار میکردین؟