2777
2789

رژیمم تخم مرغ آبپز 🥲

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم برات اسون باشه یا نه؟ 

پیازداغ کن،  ادویه بزن،  گوشت چرخ کرده رو تفت بده،  یا رب بزن یا گوجه رنده شده، فلفل دلمه هم بزن.  یه کم اب بریزو درب ظرف رو بذار 20-30دقیقه بپزه. 

بادمجون و کدو سرخ کن،  بریز داخل مواد و دوتا قل زد،  خاموش کن. 

با نون نوش جان کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دلم میخواد امشب یا فردا  یجا دعوت بشیم نه فقط بخاطر غذا ،چند وقته مهمونی نرفتم دلم مهمونی میخواد 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

سلام کبوتر جان خوبی؟میشه ب مرمرطلایی بگی بیاد خونه؟بگو منتظر خواهرزادمم😕فندقو بیاره برام بگو😕ایییش،،از طرف نخود۱۳۹۳۹۸۳......بگو اگه نخواست هم ک هیچی😒

@marmartalayee  

سلام این پیام برای شماست

چرا منو لغو زدین؟

شماها چه دیر دس بکار شدین الان با این بارون خونه تکونی

امسال تعمیر داشتیم یکم دیر شد همیشە دوهفتە آخر شهریور خونە تکونی دارم😩

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
انقده گشنمهههه ک نگو از طرفی داریم میریم خونه ی جدید همه چیو جمع کردم تا شب ک میریم نمیتونم چیزی بپز ...

ایشالا بسلامتی وبا دل خــــوش عزیزم

میفهمم منم دوروز ٱشپزخونە رو دادم بیرون گفتم ازبیرون غذابیارە ب اندازەکافی خستە بودم😌

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"