2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن

176 بازدید | 10 پست

بچه ها دیشب گوشیمو دست همسرم بود رفته میوه فروشی و پمپ بنزین و اینا شب اومپ گوشیم نبود هرررذچی گشتیم نبود تو ماشین میوه فروشی رفتیم گفت دستم نیس دوربینا پمپ بنزیم چک کردیم نبود بگین چیکار کنم به پلیس بگم احتمال داره پیگیری کنه رم داخلش نذاشتم شکر خدا ثلی داخلش پر از عکسه و گوشیم رمز داره به نظرتون میتونه به هکسام دسترسی پیدا کنه

از دیشب مردم انقدر گریه کردم بچه ها راستی خط ایرانسلمو زنگیدم خاموش بود رایتلمو زنگ زدم بوق خورد سه بارم زنگ زدم بوق خورد جواب نداد تهشم فکر کنم تو لییت رد گذاشت که تا زنگ میزنم میگه تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نیس 😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای مارو هم زدن هنوز پیدا نشده  برو سایت همیاب ۲۴ ثبتش کن بعد یا شکایت کن بعد اینکه سایت ثبت ...

گوشیم قیمت انچنانی نداره من فقط نگران عکسامم که میتونه بهشون دسترسی پیدا کنه یانه و نگران اینکه به مخاطبینم پیام نده کاری بکنه

گوشیم قیمت انچنانی نداره من فقط نگران عکسامم که میتونه بهشون دسترسی پیدا کنه یانه و نگران اینکه به م ...

بین حتما برو سیمکارتتو بسوزون  اگه سواستفاده ای چیزی بشه خط به اسم هرکی باشه گردن اون میوفته 

گوشیم قیمت انچنانی نداره من فقط نگران عکسامم که میتونه بهشون دسترسی پیدا کنه یانه و نگران اینکه به م ...

اگه گوشی برات مهم نبود . مطمئن باش اون فقط گوشی براش مهمه و پولش. عکسا تو براش مهم نیست. تو اینستا و گوگل پر عکسه

عزیزم گوشی برای این که رمزش باز بشه ریست میکنن هر چی تو گوشیت هست پاک میشه

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

یکی از کاربرا هم گفتن

سیماکارتتو بسوزون اگه گوشیتو پیدا نکردی

عزیزم گوشی برای این که رمزش باز بشه ریست میکنن هر چی تو گوشیت هست پاک میشه

میدونم همش میگم نکنه دزد قهاری باشه بدون ریست کردن باز کنه توهم زدم... خدا لعنتشون کنه الهی صدبرابر این پولو تو بیمارستان خرج کنه

میدونم همش میگم نکنه دزد قهاری باشه بدون ریست کردن باز کنه توهم زدم... خدا لعنتشون کنه الهی صدبرابر ...

نه راهی نداره

دزد اگه قهار بود گوشی دزدی نمیکرد استرس نداشته باش