2777
2789
عنوان

اگه شما بودین

118 بازدید | 15 پست

مادرشوهرتون توی دوران عقد بهتون میگفت "ما نمیخواستیم زود عقد کنین میخواستیم بیشتر نامزد بمونین که همو بشناسید ولی شما نذاشتید"...درحالیکه از اول بهشون گفتید که بیشتر از یه ماه صیغه نمیکنید و ادنا هم قبول کردن و بعدشم خودشووون رفتن محضر تاریخ عقد مشخص کردن اونم زودتر از یکماه!!

و بعد از مادرشوهرتون میپرسید که یعنی اگه الان نامزد بودیم بهمش میزدید؟؟ اونم میگفت آره

چیکار میکردید واقعا؟

محلو ترک میکردید

گریه میکردید

یا بهش احترام میذاشتید و میگفتید بله هرچی شما بگید:/

اصلا مهم نیست چرا این بحثو راه انداختن ولی خب یه سری مشکلات جزئی پیش اومده بود که هردو مقصر بودیم ولی اونا فقط منو مقصر میدونستن:)))

خداوندا شبم را روز گردان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتون در چه حد بوده؟

مثلا یخچال ساید خریدیم بهترین مارک و بزرگترین سایز به جای تشکر میگن چرا سفید گرفتی ما سیلور دوست داریم چرا نظر پسرمو نپرسیدی ما هم مبل بخوایم بخریم نظر تورو نمیپرسیم😐

بعدشم قبلا سر یکی دو مسئله من یه دروغ ریزی ب شوهرم گعتم ک بعدنم راستشو بهش گفتم و عذرخواهی کردم و تموم شد مثلای بار با بابام بازار بودم بهش نگفتم ک رفتم...

بعد مادره کاسه داغتر از آش سده بود ک تو دروغگویی و کلی حزف بارم کرد

مثلا یخچال ساید خریدیم بهترین مارک و بزرگترین سایز به جای تشکر میگن چرا سفید گرفتی ما سیلور دوست دار ...

همسرت باید جلوشو بگیره خیلی مهمه ها

دقت کن تو انتخابت به همسرت شرط کن اخلاقشو درست کنه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من اگه بودم همون موقع میرفتم خونه پدرم و همه چیزو بهم میزدم 

منم پاشدم برم شوهرم گفت نرو فقط به عشق اون موندم

ولی دو روز بعد سر همین بهم خورد

که چرا بی احترامی کردم و پاشدم وسط حرفشون برم🙂🙂

مثلا یخچال ساید خریدیم بهترین مارک و بزرگترین سایز به جای تشکر میگن چرا سفید گرفتی ما سیلور دوست دار ...

این مادرشوهر معلومه نمیذاره راحت زندگی کنی و همش میخواد دخالت کنه و عیب بذاره روی شما و مدام سرکوفت بزنه که خودت خواستی زودتر عقد کنی به نظرم بیشتر دقت کن روی انتخابت ،رفتار همسرت چه جوریه

همسرت باید جلوشو بگیره خیلی مهمه ها دقت کن تو انتخابت به همسرت شرط کن اخلاقشو درست کنه

اون یه پسری بود که با ۳۱سال سن فقط مادرشو میدید و فکر میکرد مامانش خداست منم یه زن بی همه چیزم که هیچی بلد نیستم...

منم پاشدم برم شوهرم گفت نرو فقط به عشق اون موندم ولی دو روز بعد سر همین بهم خورد که چرا بی احترامی ...

اگر همسرت رفتارش با شما خوبه و میتونید دونفری با هم مشکلتون رو حل کنید و اینکه ببین همسرت میتونه منطقی رفتار کنه بین شما و مادرش یا الکی فقط حق به مادرش میده 

اون یه پسری بود که با ۳۱سال سن فقط مادرشو میدید و فکر میکرد مامانش خداست منم یه زن بی همه چیزم که هی ...

خیلی بده

از همین حالا جلوی این اخلاقش وایسا

اگه دیدی درست نمیشه بهم بزنی بهتره

برید مشاوره حتما

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️