park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان آزمون ماز 180 بازدید | 5 پست شرکت کردید تا حالا چه ترازی خوبه؟؟؟امروز شرکت کردم زیستش حس میکنم سخت بود نظر شما هم همینه؟؟؟ماز سخت تره یا قلم چی ؟؟؟تراز قلمچیتون چند بود و تو ماز چند بود ؟؟کدومش کمتر میشه؟؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1402/07/20 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 نتایجش اومده😂عکسشو واسم بفرس ببینم تا چ حد خراب کردی نه هنوز نیومده😂😂خواستم ببینم تا چقدر خوبه که بعدا که نتایجشو دیدم ببینم چقدر خراب کردم😂 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 کسی نیست؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 من گزینه دو ثبت نام کردم فردا اولیشه اما همش میگم شاید بدرد نخوره😑🤦🏻♀️ چقدر هزینه اش شد؟؟چه ترازی خوبه به نظرت آزمون ماز یا چه درصدایی؟؟؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
_ftm_kabotarnaranji_ عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 904 چقدر هزینه اش شد؟؟ چه ترازی خوبه به نظرت آزمون ماز یا چه درصدایی؟؟؟؟ نمیدونم ولی هزینه اش شد 2میلیون