2821
2789
عنوان

خسته شدم 😭

176 بازدید | 9 پست

پریود شدم دوباره باید تلاش کنم واقعا دیگ خسته شدم 

تحت نظر طب سنتی بودم گفت بعد سه ماه ک داروهارو خوردی اقدام کن ولی میتونی از وسط ماه دوم شروع کنی الان دوماهه اقدام کردم نشده خسته شدم نمیخوام برم دکتر زنان بارداری قبلیم تحت نظر نازایی بودم با ماه دوم دارو باردار شدم ولی بچه مشکل داشت سقط کردم اینبار تعریف این دکترو شنیدم خیلی رفتم پیشش ولی هنوز جواب نگرفتم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من چند وقت رفتم وقت تلف کردن بود همین داروهای گیاهی بدمزه رو دوبرابر قرص و امپول حساب کرد سه ماه تحت نظر بودم رفتم سونو دیدم هیچ تغییری نکرده وضعم از من میدونی وقتت تلف نکن از راه علم پیش برو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم باید بری دکتر آخه طب سنتی جوابگو نیست

اخه من مشکل ژنتیک دارم برای بچه چندتا مورد شبیه ما رفتن پیشش بچه سالم دارن متخصص ژنتیکم هست رو این حساب رفتم گفتم با ی تیر دوتا نشون میزنم ولی صبر میخواد ک من ندارم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من چند وقت رفتم وقت تلف کردن بود همین داروهای گیاهی بدمزه رو دوبرابر قرص و امپول حساب کرد سه ماه تحت ...

خودمم میگم احتمالا تغییری نکرده باشم 

اره میرم دیگ همین هفته 

اره حتما اینجوری زمان از دست میدی

دارم دق میکنم حوصله ندارم شب مهمون دارم ای کاش گذاشته بود فردا میومد اون ماه دو روز تاخیر این ماه ۴روز زودتر 

😭😭😭ای خدا دوباره روز از نو روزی از نو 

هردومونم وقت دکتر رفتن نداریم بدبختی انقدر مشغولیم مرخصی نداریم 

دارم دق میکنم حوصله ندارم شب مهمون دارم ای کاش گذاشته بود فردا میومد اون ماه دو روز تاخیر این ماه ۴ر ...

درکت میکنم عزیزم من خودمم ده سال دنبال دوا و درمون بودم حالا تازه باردار تا نیاد بغلم اصلا باورم نمیشه فقط توصیه ای ک بهت دارم ادامه بده به درمان و خسته نشو