2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون کادری که برات میکشه دقیقا بگیر رو همون قسمتای کارت لطفا کدمو بزن اگه خواستی NHH4RI

کد معرف کدومه؟

من ثبت نام کردم چن تا پیامک بهم داده یکی زده کد اگ بخواد کسی کد معرف مند بزنه همونه اخه همش عدده

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
کد معرف کدومه؟ من ثبت نام کردم چن تا پیامک بهم داده یکی زده کد اگ بخواد کسی کد معرف مند بزنه همونه ...

باید از قسمت تنظیمات قسمت دعوت از دوستان کدتو بگیری

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
کد معرف کدومه؟ من ثبت نام کردم چن تا پیامک بهم داده یکی زده کد اگ بخواد کسی کد معرف مند بزنه همونه ...

عزیزم من ب ل و بانک ثبت نام کردم شمارع حسابم ۱۸ رقمه به جای ۱۶ رقم از شما چند رقمه

سلام گلم مال منم ١٨ رقمه

خب وقتی با برنامه همراه بانک یا ۷۲۴ و... میخوای پول انتقال بدی مینویسه این شماره حساب اشتباهه...

راستم میگه تا ۱۶ رقم جا داره فقط.. پس شما چطور پول کارت به کارت میکنین

خب وقتی با برنامه همراه بانک یا ۷۲۴ و... میخوای پول انتقال بدی مینویسه این شماره حساب اشتباهه... ...

حقیقتش من ازش اصلا استفاده نکردم هنوز نمیدونم ولی میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید گلم 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

#تجربه_کسب_درآمد

سلام دوستان عزیز وقت بخیر این تبلیغ نیست و خواستم تجربه کسب درآمد رو به شما بگم ، با اپلیکیشن های زیر می‌تونید درآمدزایی کنید و من خودم به خانواده ام و دوستام ‌‌معرفی کردم
عالیه ، کد معرف رو که بزنید به شما هدیه (پول)میده :
___
⭐میلی: خرید طلا به صورت میلی با قیمت مورد نظر

🎁کد معرف: milli-7trzl
____
⭐بلوبانک :(بانک سامان)  افتتاح حساب دریافت کارت فیزیکی با رنگ دلخواه و شیک.

🎁 کد معرف : M5HEVI
____
⭐بانکینو :(بانک خاورمیانه) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی سفید یا مشکی و با کلاس.

🎁کد معرف: 07AIHZ9
____
⭐آبانک:(بانک آینده) افتتاح حساب و دریافت کارت فیزیکی شیشه ای 😍 و شیک با رنگ های سفید ، سبز ، زرد

🎁کد معرف : t4mk7
___
⭐ویپاد :(بانک پاسارگاد) افتتاح حساب و دریافت فیزیکی کارت مشکی و باکلاس.

🎁 کد معرف: M60BQB
____

⭐توبانک : (بانک گردشگری) افتتاح حساب سپرده و با دریافت سود و دریافت فیزیکی کارت های شیشه ای رنگی و شیک .

🎁کد معرف : 88233146

اگه پول گرفتید واسم دعا کنید😍🙏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش