2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده

1070 بازدید | 36 پست

سلام دوستان دیروز سر یک مسئله ای دعوا کردیم خونه مادرشوهرم بودیم خواهر شوهرمم اونجا بود دعوا که اون فوش میداد بهم منم فقط گفتم حرف دهنتو بفهم چرا بی احترامی میکنی همینو گفتم حمله ور شد روم چند تا سیلی زد از موهام گرفت که منو ببره از پنجره بندازه بیرون روانی شده بود با هزار مصیبت مادرشوهر وخواهرشوهرم از دستش گرفتن رفت چاقو آورد گفت میکشمت از ترسم رفتم انباری در رو قفل کردم شیشه داشت اومد شیشه رو شکست کلا شیشه ریخت همه جام بیشتر بدنم زخمی شده 

حالا دیروز نتونستم برم کلانتری امروز منتظرم پدرم بیاد با اون برم از اونجا هم برم خونه پدرم یک بچه ۵ ساله هم دارم 

بنظرتون تو کلانتری چی بگم بیشتر به نفعم میشه کلا صورتم و چندتا جای بدنم کبوده کبوده

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

فقط به خاطر خواهرش! چه عوضیی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول برو پزشک قانونی. نامه بگیر برو کانتری

میخایی بتروسونیش ازش تعهد میگرند کلانتری ی سری شراط هم بزار 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
قبلا هم دست روت بلند کرده بود ؟

کسی ک سریع دست ب چاقو میشه یعنی بار اولش نیس

من نمیدونم چرا بچه دار شده ازش، گناه اون بچه رو انداخته گردنش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

چیکار کنم آخه اره قبلا هم چند باری زده ولی نرفتم پزشک قانونی میخواستم زندگیم رو نگه دارم ولی نمیذاره دیگه روانیه میزنه بعدشم انگار هیچی نشده زندگی عادی امروز زنگ زده مهمون دعوت میکنم منم نگفتم میرم شکایت گفتم نه بدنم درد میکنه از خونه درمیام بعد بهش بگم که تو دادگاه حرفامونو میزینم

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
اول برو پزشکی قانونی نامه بگیر، اگه قصد جدایی نداری کپیشو نشونش بده اصلشم بزار خونه بابات ولی نگو دس ...

اخه میگن اول باید کلانتری بری از اونجا نامه بدن بری پزشک قانونی

کی گفت به خاطر خواهرش

گف به خواهرش گفتم حرف دهنتو بفهم بهم حمله کرد

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼