2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا عادیه

چون همونقدر طی روابط و حرکات عاشقانتون،حس میکنید اندازه یه دنیا دوسش دارین

موقع دعوا هم حس میکنین اندازه یه دنیا ازش غصبانی و ناراحتین

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
اره اره 

و این حرف من نیست ها

یه روانشناس خارجی داشت صحبت میکرد

پس با این اوضاع

بدون واقعی عاشق همید

بمونید برا هم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
و این حرف من نیست ها یه روانشناس خارجی داشت صحبت میکرد پس با این اوضاع بدون واقعی عاشق همید بمون ...

ممنون عزیزم الان واقعا ازش ناراحتم با اینکه من مقصرم ولی دوستدارم خونه بود وحسابی رومخش میرفتم تا دلم خنک بشه

ممنون عزیزم الان واقعا ازش ناراحتم با اینکه من مقصرم ولی دوستدارم خونه بود وحسابی رومخش میرفتم تا دل ...

اره اره میفهمم

منم اونجوری میشم

سعی کن تا اون بیاد اینجا که کسی نمیشناستت دلت رو خالی کنی که اونم اومد بتونید باهم آشتی کنین

عزیزم تو هر زندگی پیش میاد دیگه

ولی آخرش بالاخره که آشتی میکنین؟

حالا امروز نه یه هفته دیگه

پس بهتر نیست به جای یه هفته با قهر و سردی زندگی کردن،امروز آشتی کنین و لذت ببرین؟