2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما هم در این حد گاون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 59 پست
اتفاقا به خودمم گفت بچت بغض میکنه تو کلاس گفتم میدونم بچه من کمال گراست اشتباه کنه زود بغض میکنه&nbs ...

همینا رو بگو به مدیر ومعلم بگو چون به خود مادر گفت بود دیگه منم خواستم نبود گفتم بهش بعدشم الان نمیتونی مدرسه رو عوض کنی ولی برو کلاس عوض کن وتو این بحثها هم شرکت نکن بعضی نماینده ها واقعا دروهسان

کار نمیان ه زشت بود کارت تو زشت تر که گذاشتی کف دست مادره  شاید بچه خارش داره

والا اول مادره گفت معلم بهم گفته بچت اینجوریه منم گفتم اره نماینده هم گفت 

یعنی از این جزیان ۱۰ روز میگذره اگ قرار بز خبر بردن بود همون روز اول میگفتم😞

حالا الان چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچمو دم در مدرسه تحویل میدم عین برق و باد فرار میکنم اصلا حوصله مادرا رو ندارم.  دنبال مسایل ...

من پارسال نماینده بودم اصلا کوچکترین حرفی نه از والدین گرفتم دادم به معلم نه از معلم گرفتم دادم به والدین 

ولی امسال ما تا میگفتیم ف این میرفت به خانم میگفت گفتن فراباد 

یا خود معلم زنگ میزد ک از گروه مادرا چخبر

همینا رو بگو به مدیر ومعلم بگو چون به خود مادر گفت بود دیگه منم خواستم نبود گفتم بهش بعدشم الان نمیت ...

اتفاقا گفتم برم بگم من از دهنم در رفت 

باز نمیگن تو مشکل داری چون قبلش با معلم هم بحث داشتی

جدی گفتی که معلم مریض بوده و این خانم به جاش اومده  تدریس کرد؟

اره عزیز رفته سرکلاس نشسته بعد ک معلم رفت ایشون یه زنگ درس دادن بعد معاون امد بیرونش کرد 

خودشم امد تو گروه همچین با توپ پر گفت بچه هاتون الن بچه هاتون بلن چکار میکنید تو خونه باهاشون کار کنید 

بعد منو یکی دو نفر دیگه گفتیم بچه کوچیک داریم  ایشونم گفت نمیتونستین نمیاوردین 

حتی به معلمم اعتراض زدیم حرف نماینده رو زد

والا اول مادره گفت معلم بهم گفته بچت اینجوریه منم گفتم اره نماینده هم گفت  یعنی از این جزیان ۱ ...

از  لحاظ قانونی معلم حق نداشته نماینده را بفرسته سر کلاس و باید یکی از پرسنل مدرسه می رفته سر کلاس . تو هم رفتی دفتر همین را به مدیر بگو و بگو می خوام برم آموزش و پرورش مطرح کنم که اولیا میان داخل کلاس به جای معلم و اسرار بچه های مردم را که فقط باید معلم بدونه همه جا مطرح می کنند . همین را که بگی خودشون به هم می ریزند و خود به خود مشکلت حل میشه 

عجبببب .یکی دیگه خبر چینی کرده یکی دیگه بد حرف زده بعد شما به معلم فحش میدین ...جالبه واقعا 

کسی بهش فحش نداده عزیز 

من باهاشون در کمال ادب صحبت کردم یعنی حتی بهششون تو نگفتم چه برسه به بی ادبی

از  لحاظ قانونی معلم حق نداشته نماینده را بفرسته سر کلاس و باید یکی از پرسنل مدرسه می رفته سر ک ...

دیروز که بهم گفتن منم به مدیر گفتم همینو 

گفتم شما حق نداشتی مادرو بفرستی 

چون قبل من چندتا مادر زنگ زده بودن ک چرا نماینده تو کلاس بوده 

مدیرم گفت اشکالی نداره گاهی پیش میاد 

این چه مدرسه ای هست که نماینده میتونه بره کلاس درس بده به نظرم همه باید اعتراض میکردن

نماینده متاسفانه اینقدر حالت قلدرانه با ما حرف میزنه ک ما مادرا فقط پی وی هم حرف میزنیم برای همین همش میگه نمیمیرین نظراتتونو بگین چون میخواد خبر ببره

اره عزیز رفته سرکلاس نشسته بعد ک معلم رفت ایشون یه زنگ درس دادن بعد معاون امد بیرونش کرد  خودش ...

چه کصافطیه، من باشم دمش رو قیچی میکنم بنظرم با خانمها هماهنگ بشین و از نمایندگی برکنارش کنین،این خانم صلاحیت نداره

از  لحاظ قانونی معلم حق نداشته نماینده را بفرسته سر کلاس و باید یکی از پرسنل مدرسه می رفته سر ک ...

اتفاقا الان پس میتونی با توپ پر برای تازه شما باید شاکی باشی .ماجرا رو هم همین مدلی که تعریف کردی بگو ‌بگو وقتی دیدم معلم و نماینده اینقدر باهم هماهنگ هستند فکر کردم واقعا فرقی نداره کی گفته .