2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما هم در این حد گاون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب بچه چی بو؟ رو همه بچه ها عیب گذاشتن؟رفتی بگو نباید روبچه کسی عیب بزارین  از کجا معلوم پشت ب ...

اتفاقا به خودمم گفت بچت بغض میکنه تو کلاس گفتم میدونم بچه من کمال گراست اشتباه کنه زود بغض میکنه 

گفت دست پسرش همش تو چیزشه

این نماینده چکارست؟ از والدین هست؟

اره عزیز پارسال خودش اینقدر پشت معلم حرف میزد 

تا ما تو گروه گفتیم چقدر تکلیف میده رفت اسم برد فلانی و فلانی گفتن تکلیف زیاد میدی بعد من رفتم در کمال ادب گفتم سو تفاهم شده ما گفتیم تو یه تایم تکلیف بدید ایشونم هرچی دلش خواست بار من کرد

مدرسه دولتی خیلی سفت و سخت میگیرن اینطوری هرج و مرج نیست   خودتونو بکشید کنار اصلا گروه چی!

من تجربه مدرسه فقط یه سال دارم امسال سال دوم پسرمه 

پارسال ما کوچکترین مشکلی با هیچ کس نداشتیم حتی مدیر منو ندیده بود ولی امسال سریع پام به دفتر باز شد

من بچمو دم در مدرسه تحویل میدم عین برق و باد فرار میکنم اصلا حوصله مادرا رو ندارم.  دنبال مسایل چرت و پرت نیستم . یه بار با معلم درمورد درس بچم صحبت میکردم معلم بهم گفت چقدر از رفتار شما خوشم میاد با مادرا قاطی نمیشین . گفتم من کلا باهیچکی قاطی نمیشم 

چه فامیل چه غریبه. یه مدت مادرا گروه داشتن ماه تا ماه نگاه نمیکردم