2777
2789
عنوان

یادش بخیر یه زمانی عاشق میشدن

234 بازدید | 20 پست

چرا تو نی نی سایت اینقدر تایپک خیانت میزنن ؟ مرد ها چجوری اینجوری شدن بی بخار شدن 

خودمم از نزدیک چند نفر رو دیدم که باور نمی‌کردم خیانت کردن یعنی جدی جدی عشق و عاشقی پر زد رفت ؟  فکر کنم دیگه عشق تو قصه هاست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی عاشق بودن به هم خیانت کردن

منم دیگه به عشق و عاشقی اعتقادی ندارم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

ولی خب میدونی فقط مردها نیستن که خیانت میکنن زن‌ها هم هستن هر دو جنسیت وجود داره

ولی درکل خیانت انگار زیاد شده من تو واقعیت هم یه مورد رو دیدم که هنوز نمیتونم باور کنم مردی که من دوسش داشتم اینکارو کرده (به من خیانت نکرده من یه جورایی جای دخترشم)

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اصلا حیا از بین رفته

من هرجا میرم مردا هول زنا‌‌ لوند البته دور از این جمع دهنم باز میمونه که چخبره

من معلمم سر قضیه ادامه تحصیل باید یه نامه ای از استان به دستم میرسید رئیس ا.پ بهم گفت شمارتو بده من بهت خبر میدم چون اون باید امضا میکرد منم دادم این هرروز بهم پیام میده ویس میده اخرین بار ویس داده بود خانومم خونه بود ببخشید نتونستم پیام بدم الان اومدم بیرون پیام دادم بهتون 

خب به من چه؟ من همسن نتوتم این کارا چیه؟

اوضاع خیلی خرابهههه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خیلیی کم شده خیلیی

طرف جونشو برام میداد 

بخاطرم هرکارییی کرد ولی اخرشم گذاشت رفت:///

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

انسانی که چهار چوب نداره خیانت میکنه الان هیچکدوم به هیچ اصولی پایبندی ندارن متاسفانه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خیانت از قدیم بوده فقط رسانه ای نشده بود. شایدم بیشتر. حداقل هفت هشتا مرد قدیمی تو فامیل و دوست و آشنا میشناسم که دو سه تا زن دارن . یعنی زنها در گذشته دل نداشتن؟ اینترنت و موبایل و سوشال شدت خیانت رو هزار بار بیشتر نشون داده. 

خیلیی کم شده خیلیی طرف جونشو برام میداد  بخاطرم هرکارییی کرد ولی اخرشم گذاشت رفت:///

برام قابل هضم نیست یعنی احساسات ندارن ؟ حافظه ندارن خاطرات اذیتشون نمیکنه ؟ دلشون تنگ نمیشه 

وجدان ندارن ؟

خیانت از قدیم بوده فقط رسانه ای نشده بود. شایدم بیشتر. حداقل هفت هشتا مرد قدیمی تو فامیل و دوست و آش ...

موافقم اما الان با گوشی و..

راه خیانت رو آسون تر کرده خب