2777
2789
عنوان

شکست عشقی

70 بازدید | 7 پست

بچه ها من شکست عشقی زیاد خوردم و الان خسته و تنها ترم یه مسافرت می‌خوام برم هیچ کس نیست که با هام بیاد البته من اهل دوستی نبودم و دنیای خودم کسی رو دوست داشتم تا یه نفر خوب پیدا نشه هم حس نفرت از اونایی که دوستشون داشتم از بین نمیره چیکار کنم چطور شاد باشم

چرا شاد بودنت باید وابسته به وجود یه فرد باشه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا شاد بودنت باید وابسته به وجود یه فرد باشه؟

عزیزم واقعا این شعاره تو دنیای واقعی شادی آدمها بسته به هم داره همین طور که روی ناراحتی هم تاثیر دارن می‌خوام فراموش کنم آدمهایی که دوستشون داشتم و الان زن و زندگی دارن و لی این حس شکسته تو وجودم هست کاش خدا بهتر از اونها رو سر راهم قرار بده تا آروم بشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم واقعا این شعاره تو دنیای واقعی شادی آدمها بسته به هم داره همین طور که روی ناراحتی هم تاثیر دار ...

این همه آدم که سینگل هستن همه افسرده و غمگینن؟ پس این شعار نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

درک میکنم نیازهای عاطفی هست و آدمو اذیت میکنن ولی شاید بشه جور دیگه‌ای پرش کرد چمیدونم مثلا پقت گذروندن با دوست و خانواده محبت کردن به خودت

به هرحال بهتر از اینه که با هرکسی وارد رابطه بشی

[QUOTE=313573903]درک میکنم نیازهای عاطفی هست و آدمو اذیت میکنن ولی شاید بشه جور دیگه‌ای پرش کرد چمیدونم مثلا پقت گذرو ...[/QUOبه نظرت چه جوری حس نفرت از اونایی که روزی دوستشون داشتم از بین می‌ره یکیش همکارم هست که سعی کرد صمیمی بشه و میدونست من دوسش دارم اما مدام از زنش جلو روم حرف میزد حالا هم قرار زنش رو بیاره تو محل کارمون مردم سنشون کمه سریع ازدواج میکنن به واسطه شوهرشون هم شاغل میشن میدونم که نباید حسادت داشته باشم اما مثل خوره تو جونمه چیکار کنم آروم بشم

[QUOTE=313573903]درک میکنم نیازهای عاطفی هست و آدمو اذیت میکنن ولی شاید بشه جور دیگه‌ای پرش کرد چمید ...

من نمیدونم از یه روانشناس باتجربه و حرفه‌ای کمک بگیر احتمالا بتونه کمکت کنه