2777
2789

نه فعلا زوده... اگر میدی در حد پوره سوپ . یک قاشق کلا.

خودشون بهت برنامه میدن.

تو کارت واکسن کشیده چی بدی... برو نگاه کن.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی یسوال

من پنج ماهمه جفتم پایین بوده و رابطه نداشتیم

الان جفتم بالا رفته برای رابطه مشکلی داره هنوزم؟؟

میترسم🥲

طول سرویکسمم بهداشت گفت پایین دکترم گفت نرمال

دیگه روم نشد از دکتر بپرسم برا رابطه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اسی یسوال من پنج ماهمه جفتم پایین بوده و رابطه نداشتیم الان جفتم بالا رفته برای رابطه مشکلی داره ه ...

رابطه نداشتی باشی بهتره اگ مشکلی داشتع باشی اما اگ مسکلی نیس رابطه داسته باس اونم ن زیادن دخول عمیق من بدون هچ مشکلی توبارداریم تاماه ۸هچ رابطع نداشتم

رابطه نداشتی باشی بهتره اگ مشکلی داشتع باشی اما اگ مسکلی نیس رابطه داسته باس اونم ن زیادن دخول عمیق ...

الان دکترم گفت همه چی نرمال یعنی هیچ مشکلی ندارم

وضعیت جفتمم پرسیدم گفت رفته بالا

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
اگ دکترمگه مشکلی نیس پس نیس توکلت بخدا

نه دیشب سنو دادم پشتش بردم بهش نشون دادم گفت نرمال همه چیز از قبلشم همه چیم نرمال بود فقط جفتم پایین بود

ک خداروشکر اونم رفت بالا

برا اطمینان به بهداشتم نشون میدم ببینم چ میگه

نه دیشب سنو دادم پشتش بردم بهش نشون دادم گفت نرمال همه چیز از قبلشم همه چیم نرمال بود فقط جفتم پایین ...

نظرم ازبهداشت بپرسی بهترخیالت راحت میشه بابت رابطعازشون بپرس بهتره