mibivuycyxy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 511 عنوان غذانوزاد 89 بازدید | 8 پست امروز واکسن ۶ماهگی بچمومزنم متونم بهش سوپ بدم اگ اره چ سوپی طرزتهیه اش هم بگید 1402/07/20 | 06:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_bahari عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5945 نه فعلا زوده... اگر میدی در حد پوره سوپ . یک قاشق کلا.خودشون بهت برنامه میدن.تو کارت واکسن کشیده چی بدی... برو نگاه کن. امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
mibivuycyxy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 511 نه فعلا زوده... اگر میدی در حد پوره سوپ . یک قاشق کلا. خودشون بهت برنامه میدن. تو کارت واکسن کشیده ... دیدم ولی نگفته هرکدام براکدوم ماه
مامان_کوچولوی_ناز1 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6461 اسی یسوالمن پنج ماهمه جفتم پایین بوده و رابطه نداشتیمالان جفتم بالا رفته برای رابطه مشکلی داره هنوزم؟؟میترسم🥲طول سرویکسمم بهداشت گفت پایین دکترم گفت نرمالدیگه روم نشد از دکتر بپرسم برا رابطه همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
mibivuycyxy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 511 اسی یسوال من پنج ماهمه جفتم پایین بوده و رابطه نداشتیم الان جفتم بالا رفته برای رابطه مشکلی داره ه ... رابطه نداشتی باشی بهتره اگ مشکلی داشتع باشی اما اگ مسکلی نیس رابطه داسته باس اونم ن زیادن دخول عمیق من بدون هچ مشکلی توبارداریم تاماه ۸هچ رابطع نداشتم
مامان_کوچولوی_ناز1 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6461 رابطه نداشتی باشی بهتره اگ مشکلی داشتع باشی اما اگ مسکلی نیس رابطه داسته باس اونم ن زیادن دخول عمیق ... الان دکترم گفت همه چی نرمال یعنی هیچ مشکلی ندارموضعیت جفتمم پرسیدم گفت رفته بالا همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
mibivuycyxy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 511 الان دکترم گفت همه چی نرمال یعنی هیچ مشکلی ندارم وضعیت جفتمم پرسیدم گفت رفته بالا اگ دکترمگه مشکلی نیس پس نیس توکلت بخدا
مامان_کوچولوی_ناز1 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 6461 اگ دکترمگه مشکلی نیس پس نیس توکلت بخدا نه دیشب سنو دادم پشتش بردم بهش نشون دادم گفت نرمال همه چیز از قبلشم همه چیم نرمال بود فقط جفتم پایین بودک خداروشکر اونم رفت بالابرا اطمینان به بهداشتم نشون میدم ببینم چ میگه همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
mibivuycyxy مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 511 نه دیشب سنو دادم پشتش بردم بهش نشون دادم گفت نرمال همه چیز از قبلشم همه چیم نرمال بود فقط جفتم پایین ... نظرم ازبهداشت بپرسی بهترخیالت راحت میشه بابت رابطعازشون بپرس بهتره