2777
2789
عنوان

عمل لاغری

114 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من قدم۱۷۲وزن ۱۰۵ خیلی دپرس شدم از چاقی از بس لباسایی که دلم میخا. اندازم نیس از رژیم و باشگاه هم خستم هرکس انجام داده عمل لاغریو میشه راهنمایی کنه که چجوربه واقعا 

برادرانه و دوستانه می گم اگر وزن فعلی  برات خطر سلامتی ندارد فقط یا رژیم ورزش بیارش پایین عمل معده با ریسک های بعد اش جز خطر برای خودت به همراه ندارد! واسه همیشه مهمترین قسمت بدنت که تا آخر عمر برای زندگی بهش نیاز داری بریده شده و هیچ وقت مثل اول نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با قد ۱۶۳ ، ۱۰۹ کیلو بودم و اصلا اعتماد به نفس نداشتم و همش از سمت دوست و فامیل و اشنا مورد تمسخر و قضاوت قرار میگرفتم حتی میشنیدم به نامزدم میگفتن اینو ول کن خیلی چاقه نمیتونه بچه دار بشه و خیلی مسائل دیگه ولی خب دو سال پیش پیشه بهترین دکتر دنیااااا برمک قلی زاده اسلیو کردم و الان ۷۳ کیلو ام و تو جشن عروسیم برعکس نامزدیم لباسی که واقعا دوس داشتم رو پوشیدم و خیلی خوشحال بودم و الانم در شرف بارداری ام و دکتر زنان و دکتر اسلیومم گفتن هیچ مشکلی نیست و عالی پیش میره 😇

عزیزم کاملاً درکت میکنم 😭🤍 منم یه دوره دقیقاً از رژیم و باشگاه و این داستانا خسته شده بودم و بیشتر از خود وزن، لباس پوشیدن و اینکه هیچ لباسی اونجوری که میخوام تنم نمیشینه اذیتم میکرد چاقی خیلی بده خیلی

من خودم اسلیو کردم و دکترم علی سلوکی تو تهران بود. چیزی که برای من مهم بود این بود که قبل عمل فقط بحث «عمل کن و لاغر شو» نبود شرایط بدنی و آزمایشها بررسی شد و بعد تصمیم گرفتم. خود اسلیو هم جراحی جدیه و قرار نیست فقط یه عمل انجام بدی و دیگه هیچ کاری نکنی؛ بعدش تغذیه، مکملها، پیگیری و سبک زندگی خیلی مهمه. اسلیو با کوچک کردن معده باعث میشه حجم غذای قابلتحمل کمتر بشه و احساس سیری زودتر ایجاد بشه، ولی انتخابش باید بعد از بررسی شرایط خودت باشه

من خودم از انتخاب دکتر علی سلوکی راضی بودم، ولی حتماً قبل تصمیم چندتا مشاوره برو و چیزی رو صرفاً به خاطر حرف بقیه انتخاب نکن. 🥹🤍