2777
2789
عنوان

نیازمند شیر مازاد مادری مهربان

208 بازدید | 14 پست

دوستان و مادران مهربون

تو رو خدا اگز شهرتون بیش از حد هست و میتونید در تهران به من بدید هم کار ثوابی کردید هم اینکه کمک هزینه تغذیه بهتون تقدیم کنم.

ترجیحا منطقه ۱ تهران

تو رو خدا کمکم کنید

ملیت و نژاد اصلا برام مهم نیست فقط شیر مادر با نوزاد پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا حتما باید نوزاد پسر باشه🫥

چون خواهر شیری نشه خواهر برادر محرم بشن بهم 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
🫥🫥🫥🫥از اون حرفا بود هاا

شما نشستی اینجا فقط حرف مفت بزنی علامه دهر؟ پزشکش گفته .علم گفته پروژه های تحقیقاتی گفته. طب نوین و سنتی گفته . بعد نشستی فقط دهنت رو باز کردی حرف چرت و پرت بگی؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا از شیر مادر هیچ بیماری منتقل نمیشه ک برای بچه مناسب‌تر از شیر خشکه

خطرناکترین بیماریها مثل ایدز و سل میتونن با شیر مادر منتقل شن 

یا بیماریای پوستی 

اگه دنبال شیر مادری اول موارد احتیاطو چک کن بعد شیر بده ب بچت

شما نشستی اینجا فقط حرف مفت بزنی علامه دهر؟ پزشکش گفته .علم گفته پروژه های تحقیقاتی گفته. طب نوین و ...

حرف مفت و چرت پرت تو میزنی بی ادب اگر کسی وقت نذاشته برات تا ادبت کنه حالا من اینقدر گزارشت میزنم تا نی نی یار ادبت کنه

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا رسیدگی کنید به افراد بی شخصیت