2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلمه هیچ و همشون منطقی نیست تو بدترین جامعه هم آدم خوب کم نیست ،،،در ضمن یه نگاه ب وضعیت جامعه بکن وقتی میگیم خیلی‌ چیزا ربط داره ب بقیه میگن نه شخصیه ولی اینطور همه وارد یه سیر رقابت میشن و نا خودآگاه موارد انتخاب برای مرد زیاد میشه و مقایسه 

نه واقعا همشون همینن من حتی مثبت ترینشم دیدم به یکی راضی نبوده

اگر واقعا عاشق باشن پایبندن، پدر من واقعا مرد خوبی برای مادرمه، ولی اصلا پدر خوبی نیست برای بچه هاش از لحاظ محبت🙂

موهای فر و چال گونه ترکیب قشنگیه،خدایا انشالا جبران میکنم برات🤤😂
اونی ک شما گفتی فقط نر است🔫😐

نه کلا همشون همینجورین من تاحالا کسی ندیدم وفادار باشه حس می کنم ما خانوما تو این موضوع وفادار تریم ولی آقایون هیچوقت به یکی راضی نمیشن احساساتشان همش تغییر می کنه

کلمه هیچ و همشون منطقی نیست تو بدترین جامعه هم آدم خوب کم نیست ،،،در ضمن یه نگاه ب وضعیت جامعه بکن و ...

بله میدونم  اما خیلی کمه حتی اندازه تعداد انگشتانمونم نیست

نه کلا همشون همینجورین من تاحالا کسی ندیدم وفادار باشه حس می کنم ما خانوما تو این موضوع وفادار تریم ...

خانوما بعله وفادارترن ولی متاسفانه جامعه ب گند کشیده شده ینی نمیتونیم بگیم زن ها واقعا پایبندن یا مردها.... ولی من دیدم اطرافم کسایی ک واقعا معرفت ووفادارن

بهم برمیخوره درباره همه مردا بد میگن.. خواهر من، آخه همشون؟؟

ببینید من یه آقایی می شناختم ایشون به شدت مثبت خانواده دار اصلا قابل گفتن نبودن اما متاسفانه به همسرشون 

خیانت کردن و واقعاً برام جالبه متعجب شدم

خانوما بعله وفادارترن ولی متاسفانه جامعه ب گند کشیده شده ینی نمیتونیم بگیم زن ها واقعا پایبندن یا مر ...

دقیقا واقعا جامعه کثیفی شده آدما به هیچی راضی نیستن

2823
2791
2779
2792