2821
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 22 پست
خب پس به دکتر مراجعه کنید حتما، شاید دارین اشتباه فکر میکنین. تقریبا همه موقع درس خوندن و مطالعه زی ...

اگه زیاد گردن خم بشه(هم از نظر زمان و هم از نظر زاویه)بله عادیه 

اما من خیلی نمیتونم گردنم رو خم کنم واسه نوشتن هم خیلی اذیت میشم 

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه زیاد گردن خم بشه(هم از نظر زمان و هم از نظر زاویه)بله عادیه  اما من خیلی نمیتونم گردنم رو ...

در هر صورت حتما برید دکتر، شاید راه چاره داشته باشه، حداقل زودتر بدونین و اگه کاری لازمه انجام بشه 

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

خب پس به دکتر مراجعه کنید حتما، شاید دارین اشتباه فکر میکنین. تقریبا همه موقع درس خوندن و مطالعه زی ...

اگه زیاد گردن خم بشه(هم از نظر زمان و هم از نظر زاویه)بله عادیه 

اما من خیلی نمیتونم گردنم رو خم کنم واسه نوشتن هم خیلی اذیت میشم 

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
حالا بماند😂😂

مرسی از مشارکت فعالتون😅

مرسی از مشارکت فعالتون😅

خواهش میکنم شمام نگران نباشین ایشالا مشکلی پیش نمیاد موفق باشین🙂

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز