2821
2789
عنوان

سوال

170 بازدید | 22 پست

آقا هستم

خانوما اگه میشه لطف کنید به سوالم جواب بدید 

جوابم رو بگیرم کاربریم رو تعلیق میکنم 🙏

حاضرید با پسری که خونه نداره اما می‌تونه رهن یا اجاره کنه،ماشین و کار خوب و درآمد بالا داره،قیافش متوسط هس شاید رو به بالا،هیکل هم قد بلند و ورزشکار داره 

اما یه عیبی داره که سرش بزرگه و ممکنه بعدا مشکلات دیسک گردن یا....(بیماری های مربوط به گردن)داشته باشه ازدواج کنید؟؟

لطفا جواب بدید سوال خودمه که از بچگیم این مشکل رو داشتم الانم به خاطرش افسردگی گرفتم

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏

اینو دکتر صددرصدی گفته که دچار دیسک گردن اینا میشین؟

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من عاشق کسی بشم، بگه بیا توو چادر کنارم زندگی کن میرم با جون و دل.. فقط کافیه عاشق بشم

منم، نمیدونم درسته یا غلط، ولی اگه واقعا طرفم رو دوس داشته باشم و بدونم ارزشش رو داره این چیزا رو اصلا در نظر نمیگیرم .

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

اینو دکتر صددرصدی گفته که دچار دیسک گردن اینا میشین؟

نه دکتر نرفتم

اما چون درس میخونم اکثر اوقات گردنم درد می‌کنه 

هرکسی دوست داشت لطف کنه درباره تاپیکام نظر بده.منم راجع به کنکور تجربی هرچقدر در توانم باشه راهنمایی میکنم🙏
یعنی من که الان دیسک کمرم رو عمل کردم و ۲۶ سالمه کسی قرار نیست سمتم بیاد؟  نگو برادر🤦‍♀️ م ...

عمل شما عادیه 

اما من مشابه خودم رو هیچ جایی ندیدم تا حالا😔

آره ولی ملاک داشتم اگه اوکی بود

چه ملاکی

نه دکتر نرفتم اما چون درس میخونم اکثر اوقات گردنم درد می‌کنه 

خب پس به دکتر مراجعه کنید حتما، شاید دارین اشتباه فکر میکنین.

تقریبا همه موقع درس خوندن و مطالعه زیاد گردن درد میگیرن، سه چیز عادیه  

دیگه مدلمون اینه دیگه..😃

🌺🌺🌺

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز