2777
2789

من کاربر قدیمی هستم دوسه هفته میش نمیدونم چرا ترکیدم‌ . دوباره عضو شدم بخام برام دعا کنین.هرکی  تونست یه صلوات برام بفرسته بگه منم براش توحید بخونم. تا دو سه روز دیگه نتایج مصاحبه میاد و سرنوشت من رو تعیین میکنه...

یعنی میشه کارمند بانک ملی بشم و بعد این همه سختی به ارزوم برسم..😔

خدایا میدونی که حقمه💔

انشالله به چیزی که حقته میرسی.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من کارمند بانک ملیه سه ماه دیگه بازنشست میشه. اونجا کلهم پارتی بازیه، بابای من خودش دو بار آزمون داد به زور قبول شد البته جزو ده نفر اول بود بین ده هزار نفر که اون زمان آزمون دادن. تازه بدون هیچ پارتی چون باباش قصاب بود و مادرش خانه دار و آرایشگر فامیلاشم یکی از یکی داغون تر. با توجه به تجارب بابام بانک کلهم پارتی بازیه یا باید زبون باز باشی و پاچه خوار این و اون یا باید پارتیت کلفت باشه و سهمیه ای باشی.

مگه میشه؟ من فک کردم فقط با رشته مدیریت میشه که از چه رشته هایی میشه رفت؟

اره. این بار بانک ملی رشته های زیادی میخاست. اقتصاد.مترجمی.ریاضی.حقوق.مکانیک.کامپیوتر.مدیریت ها و حسابداری و خیلی چیزای دیگه بود

بابای من کارمند بانک ملیه سه ماه دیگه بازنشست میشه. اونجا کلهم پارتی بازیه، بابای من خودش دو بار آزم ...

مرحله اول کتبی قبول شدم‌ . ازمون دست سنجش هست. حتی دوستم پدرش کارمند بانک ملی بود قبول نشد. مصاحبه هم دوسه ماه پیش دادم نتایج نیومده هنوز