2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما زمانش نرسیده به موقعش بهت میده کافیه به زمانبندی خدا اعتماد کنی و صبر 

صبرت رو خدا ببینه برات جبران میکنه 

منظور از صبر اینه که هی نشینی گریه کنی بگی خدا چرا ندادی از ته دلت به خدا بگی من دلم بچه میخواد منو با بچه دار نشدن امتحان نکن اقدام میکنم دادی دستت دردنکنه ندادی هم قربونت برم بازم بابت نعمت هات ممنونم 

نا امید شدم دلم شکسته اشکام امون نمیده نمیدونم چیکار کنم انقد دارو دوا خوردم هیچی نشده😞

عزیزم میدونم چشم انتظارسخته ولی این همه تلاش کردی بیا و  ی مدت برو باشگاه و بیخیال شو بسپار ب خدا بگو داد یا نداد سپردم ب خودت استرس مانع بارداریه من یکیو میشناسم وقتی بیخیال شد باردار شد

حتما زمانش نرسیده به موقعش بهت میده کافیه به زمانبندی خدا اعتماد کنی و صبر  صبرت رو خدا ببینه ...

حرفتون خیلی درسته اما یجاهایی ادم واقعا صبرش طاق میشه

من+نی نی+باباش=❤

حرفتون خیلی درسته اما یجاهایی ادم واقعا صبرش طاق میشه

میدونم عزیزم منم این درد رو کشیدم انتظار واقعا سخته ولی همیشه با این نیت داروهاتو بخور همه راه ها رو امتحان کن تهش رو بسپار به خدا اگه نشد میدونم خیلی سخته ولی بازم سعی کن صبوری کنی خدا قشنگ نتیجه صبرت رو بهت میده و جبران میکنه

دارم اما چ فایده انگار ندارم. خیلی خیلی ریزن

اخه برای خیلیا ریز میشن ولی با امپولو دارعو فلان میرسن به ۱۶ اینا..چون دیگه الان این مشکل قابل درمانه..نمیدونم چرا برای شما حتی با وجود امپول پروژسترون فک کنم ولی بزرگ نمیشه!!

اخه برای خیلیا ریز میشن ولی با امپولو دارعو فلان میرسن به ۱۶ اینا..چون دیگه الان این مشکل قابل درمان ...

نمیدونم گفت اصلا هیچ تغییری نکردم نمیدونم چمه😞😭الان مثل ابر بهار ب حال خودم گریه میکنم خدا چرا منو اینطوری داری امتحان میکنی بقران من طاقتم کمه 

من+نی نی+باباش=❤