2777
2789
عنوان

حاضرید با همچین کسی ازدواج کنید؟

93 بازدید | 9 پست

خواسگار سنتی که اصلا ندیده باشینش ولی وقتی ببینیدش فک کنین این چقدر آشناس و حتی فک کنین چقدر شبیه خودتونه از رفتار و ادبش خوشتون بیاد ولی طرف نه خونه داشته باشه و ماشین خوبی هم نداشته باشه!

تو این وضعیت چیکار میکنید؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

همسر منم خونه ک نداشت یه خونه نیمه کاره داشت فقط 

ماشینشم پراید بود ولی میدونستم پیشرفت میکنه و پیشرفت کردیم .. 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم خونه ک نداشت یه خونه نیمه کاره داشت فقط  ماشینشم پراید بود ولی میدونستم پیشرفت میکنه ...

پس نظرتون مثبته؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

وقتی ازدواج کنید خود به خود مجبورین بلاخره خونه وسایل تهیه کنید 

مهم اینه چقدرهموبخایید واخلاق چطوره 

درونگرانباشن ک پیرمیشی

اگه اخلاقش خوب باشه  بنظر خودم که توزندگیمم چیزی جزاخلاق مهم نیست

یه لقمع نون ماستم بخوری باخشحالی

ولی توقصرباشی وناراحت فایده نداره

پس نظرتون مثبته؟

شغلشون چیه ،، ادم زرنگ و کاری هستش؟ همسرم اینطوری بود و با توجه به شغلش و اینکه تونسته بود گلیمشو از اب بکشه بیرون میدونستم شرایطمون بهتر میشه.. شما هم در مورد ایشون همین فکرو میکنید؟ ۲ ۳ سال مستاجری کشیدیم البته :))

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگه از لحاظ شخصیتی و ظاهری به دلم بشینه بله چرا که نه‌.

توقع زیاد نداشته باش؛ اگه میخوای طرفت همه چیش تکمیل باشه باید با فاصله ی های سنی زیاد و کسایی که خیلی ازت بزرگترن ازدواج کنی.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

والا بنظرم یکم ذهنیت ازدواج های الان رو باید با ۵ سال پیش هم دیگه قیاس نکنید. بخصوص توی بُعد اقتصادی. رزق و روزی با تلاش و همت دو طرف حل میشه. ولی خیلی ریزه کاری های مهم تر از خونه داشتن هست که اغلب مجردها ازش نا آگاهن‌.

دیگه همه زندگیا سخت شده‌.‌ از کجا انتظار میشه داشت یه حقوق بگیر یهو صاحب یه اپارتمان nمیلیاردی اونم یه جای معمولی بشه؟ تازه کلی مخارج ازدواج هم هست ک اونام خودش ید طولانی داره 

ولی بعنوان یه مرد متاهل قاطعانه میگم بهتون پول همه چی نیست‌ شما باید خیالتون از بابت خوب بودن حالتون کنار هم راحت باشه. ریزه کاری های خلق و رفتاری  خانوادگی طرف رو خوب بفهمید‌. ببینید این ادم کسی هست که تا آخر عمر بتونین کنارش احساس خوبی داشته باشین؟ 

من هییییچکدوم از طلاق های اطرافم بخاطر شرایط مالی ندیدم باشه. همش مشکلات زناشویی و عدم شناخت و شاخ و شونه کشیدن های بعد از بله گفتن ها و .... 

همشونم خونه و ماشین و شغل ایده ال داشتن. 

خلاصه حواستون پرت یه موضوع نکنین. حتی بوی طرف رنگ پوستش حس صحبت کردنش گاهی میتونه تو ذوقی باشه و سردتون کنه. اینایی ک جدا میشن یا خیانت میکنن فقط یه کلیت موضوع ازشون میفهمیم. داستان اصلی از جایی ک فکرتون نمیرسه شروع میشه. از ایرادها.. نچسب شدن ها.. چیزایی ک یهو مهم شدن!!

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!