2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشق شخصی بودم و نمیدونم عاشقم بود یا نه اما ولم کرد و کاملا تبدیل شد به یه آدمه دیگ.. مدت زیادی هرکاری کردم برنگشت و خب عشق یک طرفرو تجربه کردم.. البته خیانت و دروغ شنیدن و خیلی چیزا دیگرو هم باعث شد تجربه کنم...

الان افسردگی خیلی شدید گرفتم ۷ ماه هست

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
من دچار عشق ۱ طرفه قک کنم باشم ۱ و نیم ساله چرا میگم فکر کنم چون نمیدونم طرفم هم باهام بود یه مدت ه ...

امیدوارم اونم دوستت داشته باشه 

منم دوساله 

ولی باهاش نبودم 

نهه هنوزم یادم نرفته

افسردگی دارم تپش قلب دارم انقدر منتظر موندم ک اضطرابم گرفتم 

ولی چیکار کنم 

بدتر ک اون میره میاد منو گذاشته توو بلاتکلیفی 

دیشب بهش گفتم بسه دیگ چرا ازارام میدی 

گفت بخدا خودمم نمیدونم چمه 

گفتم مودی

گفت ارعه مودی ام 

منم گفتم باشه

لایک کرد تمام 

میبینی ارزش من اینه😢بخدا همین الانم با بغض دارم تایپ میکنم خستمم خیلی خستمم

بیوش قلب سفید گذاشته با کسیه؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
خب من اگه بودم خودمو سرگرم چیزای دیگه میکردم تا فکرش از سرم بپره اینجوری اذیت تر میشدم

خیلی بدع دوسال حس عشق دارم اما ندارمش اونم الان تو رابطه اس 

هرکاری میکنم یادم برع نمیره

چ بد دورت بگردم  خوبه حالا تو رابطه بودی باهاش

ببخشید، پسر هستم. کاش نبودم.

اون سه سال هرروزش ما خاطره ساختیم و خاطره هایی هم نبود که مثل یه دوستی ساده باشه، خیلی فراتر از اینها بود و خب همیناس ک اذیتم میکنه در حال حاضر

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
ببخشید، پسر هستم. کاش نبودم. اون سه سال هرروزش ما خاطره ساختیم و خاطره هایی هم نبود که مثل یه دوستی ...

مشکلی ندارع 

خیلی بد 

حالا من خاطره ای باهاش ندارم داستانم اینه شما که خاطرم داشتی.