2777
2789
عنوان

توبه شکستم😭 عذاب وجدان گرفتم

812 بازدید | 31 پست

من به طول یک سال دقیق عمل زشت خود‌.ار.ضا.یی رو انجام میدادم ولی سر یک سال ک شد خدا برام یه معجزه کرد منم قول دادم این گناه و دیگه انجام ندم و دقیقا ۴ماه سفت و سخت ترکش کردم و انجام ندادم

چندروز پیش یه تاپیک اینجا خوندم نوشته بود نمیتونم این کارو ترک کنم منم بهش راه حل دادم ولی با خوندن تاپیکش باز وسوسه شدم چون یه سری کاربرای بی عقل نوشته بودن طبیعیه و نیاز داری و از نظر علمی ضرر نداره و منم خر شدم الان چهاربار باز انجامش دادم اگه باز معتادش بشم خاک به سرم میشه کور شدم واقعا و مهم تر از همه تو روی خدا شرمندممممم😭😭😭 چیکار کنم من و ببخشه عذاب وجدان دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه توبه کردن هیچ وقت دیرنیست

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

چشمهات ضعیف شده؟

من خوندم که بایدسعی کنی ورزش کنی تنها نمونی دوش اب سرد 

و ذهنتو مشغول کنی سریع یا بزنی از خونه بیرون

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

اول اینکه گناهتو اینجا تعریف نکن به خدا بگو و باهاش عهد دوباره ببند

دوما اینکه انسان تو طول راه ممکنه زمین بخوره و بلغزه ولی باید دوباره شروع کنه

منم مثل تو ۳۲ سال و مجردم ولی همیشه سعی کردن نلرزه دلم سخته ولی میتونی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠