2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نتیجه ب ایمانه ینی اگر شد خدارو بیشتر از قبل شکر اگه نشد حکمتی درش بوده و برات ذخیره شده شروع ...

من ایمان دارم واقعا ولی همش میترسم به صلاحم نباشه 

راستش میدونم باید به صلاحدید خدا اعتماد کنم اما وی میشه آخه اگه خدا صلاحدیدشو بذاره تو علاقه من 

فدات عزیزم من بعد نماز عصر میخوندم همزمان چله زیارت عاشورا و یا جوادالائمه ادرکنی هم داشتم

چقد جالب منم دقیقا همینجور این دوتا رو با هم برداشتم ، زیارت عاشورا هم نتیجه داد؟

منم برا کسی که دوستش داشتم میخوندم ولی نمیشد و خواستگار دیگه ای میومد ،بعد نماز ظهر سر ساعت میخوندم& ...

منم برای کسی که دوستش دارم میخونم :))))) 

ناامیدم کردی که :)))

زیارت عاشورا رو من هر وقت برمیدارم نتیجه میده به حضرت عباس هم خیلی توسل میکنم به شهید ابراهیم هادی

من اولین بارمه می‌خوام چله وردارم 

واقعا هروقت برمیدارید جواب میده ؟ نایب میتونید باشید ؟ هزینه زحمتتون هرچقدر باشه میدم :))))))))

من ایمان دارم واقعا ولی همش میترسم به صلاحم نباشه  راستش میدونم باید به صلاحدید خدا اعتماد کنم ...

متوجه نشدم عزیزم ولی منظور من این بود اگ دوست داری واسه برآورده شدن حاجتت چله برداری شروع کن

دنبال پرسیدن از دیگران و تجربه های بقیه نباش

بلاخره هیچ چله و دعا و راز و نیازی بدون ثواب و اثرات مثبت نیست...

و اینکه چله رو ب این نیت بردار ک هرآنچه ب صلاحته اتفاق بیفته

نمیدونم حاجتت چیه ولی مثلا دوست داری با فلان شخص ازدواج کنی بگو ب این نیت چله رو برمیدارم که خدا رحمتشو شامل حالم کنه و اگه باهاش خوشبخت میشم بهش برسم و اگ در آیندم خوشبختی و عاقبت بخیری رو در این کنار این شخص نمیبینه مهرش از دلم و خودش از زندگیم بره