سلام به دوستان عزیز خیلی ممنون میشم که منو کمک کنید.
فقط لازم به ذکره که لطف کنید کل کل متنو بخونید شاید طولانی باشه.
بنده پسری هستم 23ساله که از زمانی که 18سالم شد تا الان حس خیلی بدی نسبت به زندگی کردن دارم به این دلیل که من تو تمام دوران زندگیم بدن خیلی لاغری داشتم و خیلی از مواقع مورد تمسخر شدید یک سری ها قرار گرفتم البته موضوع اصلی این نیست فقط اینو گفتم در جریان باشید .
در کل من از 16سالگی وارد بدنسازی شدم و واقعا خیلی عاشقش شدم و نسبتا هم خوب پیشرفت کردم تا یه زمانی و همیشه اینو دوست داشتم که به بهترینها تو این رشته برسم و بخاطر استعداد و علاقه ی شدیدی که بهش داشتم میتونستم برسم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد از 16سالگی تا18سالگی در آرزو بودن وتلاش کردن تا اینکه تو18سالگی بدلیل اینکه نمیخواستم درسمو ادامه بدم رفتم سربازی بقیشو خلاصه میگم تو دوران سربازی موقعیت جورشد که بدنسازیو به صورت جدی ادامه بدم و این طور هم شد بعد از کلی تلاش کردن و عضله سازی نسبتا زیاد نمیدونم چی شد که وزنم یدفعه ای هر روز روزبه روز اومد پایین و 14کیلو وزن من کم شد و به شدت لاغرشدم دیگه خیلی ناراحت بودم دیگه بعد از اون نتونستم ادامه بدم چون خیلی تو این مسیر رفتم و همش اومدم پایین به هر حال دوران سربازیو بانگاه کردن به درودیوار و افسردگی سپری کردم تا تموم شد 20سالم شد که از اون موقع تا الان که23سالمه بدون انگیزه سپری میکنم ولی خیلی خسته شدم به شدت میخواستم بدونم که تااگه به حال میون شما عزیزان بوده که روزهای پشت سرهم تکراری تجربه کرده باشه و یه هدفیو داشته باشه که خیلی دوست داشته باشه بهش برسه ولی نرسیده باشه در کل اگه میتونید کمک کنید این کارو لطف کنید بکنید حتی اگه تجربه داشته باشید بگید هم خوبه فقط یه چیزیو نمیخوام بشنوم از دهنتون این که خواهشا نگید ادامه بده چون خیلی سطح انرژیم پایینه که بتونم ادامه بدم من در اصل میخوام از این حالت خستگی از زندگی و افسردگی دربیام همین درضمن من واریکوسل هم دارم ونمیتونم ورزش سنگین کنم در حالی که باید سنگین انجام بدم ممنون میشم یه راهکار عالی بدید