2821
2789
عنوان

تیروئید کمککک

151 بازدید | 5 پست

من همیشه و همین یک ماه پیش ازمایش کامل میدادم و تیروئید نداشتم و نرمال بوده، امروز رفته بودم دکتر متخصص واسه معدم که خودش معاینه کرد با دست و خیلی جدی انگار خودم باید از قبل میدونستم گفت تیروئیدم که داری... دکتره خیلی معروف و واقعا قابل قبولی و هیچوقت اشتباه نکرده واسه همین الان میترسم میخوام سونو بدم، میخواستم بدونم امکانش هست تیروئید توی ازمایش خودش رو نشون نده ولی داشته باشی؟؟

اینم بگم که من علائمش رو دارم... اشتهای خیلی زیاد ولی لاغری و...

اره عزیز علائم پرکاری تیروئید 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فردا میخوام برم سونو واسه کسی دیدین پیش اومده که تو ازمایش نشون نده؟

مگه ازمایش نشون نداده؟ 

نگران نباشید من خودم پرکاری تیروئید داشتم خداروشکر  خوب شدم 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز