2777
2789
عنوان

یک حس ششمی بیا😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 188 پست
انجام بده

خیلی ممنون لطف کردین

اونی که ذهنمه گفتین تا ۱ هفته پیام میده الان حسش چیه؟ خودشم میدونه اذیتم کرده من اون ادم سابق نیستم. سعی میکنه دلمو بدست بیاره؟ رابطمون پایداره یا تموم میشه؟ بازم تشکر میکنم که وقت میزاری خدا حاجتتو بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ممنون لطف کردین اونی که ذهنمه گفتین تا ۱ هفته پیام میده الان حسش چیه؟ خودشم میدونه اذیتم کرده ...

اره سعی میکنه دلتو به دست بیاره اما اگه کشش بدی رابطه تو تموم میکنین پس زیاد کش نده 

میری تا روز های انی 

خیلی ممنون امیدوار شدم . شنبه میرم دعا کن

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
سلام عزیزم رفتم دکتر جدید   گفته ماه ابان یا اذر باردار میشم نظر شما چیه؟؟؟؟ راستی بعد این دو ...

سلام قشنگم حتما میشی یه مامان خوشگل میشی که دخترت شبیه خودت میشه سرعت و جهش اسپرم همسرت  هم ببین رویال اصل میتونی پیدا کنی بخوره؟ خیلی خوبه عسل فروشیا دارن اما اصلشو بگیر 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

جواب منم میدین؟ اون جابجایی که ذهنمه انجام میشه؟ خیلی مهمه برام بخونم برای پزشکی؟ دودلم ی مقدار ...

آره عزیزم میشه خیلی هم برات خوش یمن هس این جابجایی 

اما برا پزشکی خوندن انگار وقتت رو هدر میدی و فرصت های دیگه ات رو از دست میدی ریسک بزرگیه . ایشالله که موفق بشی در هر شرایطی و میشی چون خیلی باهوشی و پرتحرکی و از راکد موندن بدت میاد و دوس داری ثابت کنی که از همه یه پله بالاتری که همین طرز فکرت باعث میشه اتفاقات بهتر بیوفته برات 🥰

عزیز میشه راجب پسر من بگین کی حرف میزنه ؟۴ سالشه تاخیر داده.آیا بجه ای که من ته قلبم میخواد زرنگ و ب ...

سلام عزیزم ای جونم عب نداره کم کم حرف میزنه اینجور بچه ها باهوش میشن تو خونه تمرین کن باهاش خیلی تکرار کن تا اونم حرف بزنه حتما بچگی شیرینی زیاد میخورده اکثرا اینجو بچه ها دیر حرف میزنن اما مشکلی نیست مشکل وقتی بود که شنوایی هم مشکل داشت خداروشکر سالمه و فقط تمرین میخاد هی تکرار کن کلماتو تا اونم بگه تخم بلدرچین هم خوبه آبپز کنی بدی . خدا حفظش کنه بزرگ میشه و توی مقامهای بالاتر میره عوض این استرسهات درمیاد نگران هیچی نباش 

گلم سلام میشه مال من بگی دانشگاه دولتی قبول میشم؟ در مورد ایندم هم بگو🙏🏻

سلام خانومی حس شیشم توام قویه 😍 تو هم فک کنم مث منی برا خودت حست خرابه 😂 من برا خودم چون احساساتم دخیله اصلا جواب نمیگیرم 

دولتی حتما قبول میشی میری یه شغل دولتی و موقعیت های بهتر میاد سراغت فقط تنبلی نکنی امروز و فردا نکنی برا انجام کارات و اینکه قویتر باشی مطالعه ات رو زیاد کن پیشرفتت زیاده 

سلام خانومی حس شیشم توام قویه 😍 تو هم فک کنم مث منی برا خودت حست خرابه 😂 من برا خودم چون احساساتم ...

اره ممنون گلم امیدوارم که اینجور بشه😂😃

آخه نمیدونم چجوری کارمو هم انجام بدم هی به امروز فردا انگار می افته خب نظرت در مورد خودم و ایندم چیه؟ 

اگه دانشگاه قبول شدم شبانه برم یا روزانه؟ بنظرت 

من سرما خوردم کی خوب میشم آخی هی سرما میخورم😪  

اره ممنون گلم امیدوارم که اینجور بشه😂😃 آخه نمیدونم چجوری کارمو هم انجام بدم هی به امروز فردا انگا ...

برو یه چکاب عزیزم ببین چرا بدنت ضعیفه لیموی تازه و عسل و اب رو قاطی کن هی بخور بدنتو مقاوم میکنه 

برا کارات هم برنامه بنویس و توی برنامه یه تایم در نظر بگیر که توی این ساعت اینکارارو انجام میدم اینجوری از استرس اینکه تایمت تموم شه زودتر کارتو انجام میدی 

آینده ات هم مث خودت قشنگه یکم تلاش کن فقط

برو یه چکاب عزیزم ببین چرا بدنت ضعیفه لیموی تازه و عسل و اب رو قاطی کن هی بخور بدنتو مقاوم میکنه&nbs ...

باشه ممنون گلم اره مثلا معلممون وقت کم داده و گفته تا این روز باید انجام بشه در این حد امتحان و کنفرانس و هزار چیز دیگه هم هست ولی اون کاری که گفته حس میکنم نمیشه گیرم در گیرم🙇🏻‍♀️😂

باشه ممنون گلم اره مثلا معلممون وقت کم داده و گفته تا این روز باید انجام بشه در این حد امتحان و کنفر ...

خخخخخخخ گیر نباش خیلی هم زرنگی فقط حوصله ات نمیکشه بشینی ساعتها یکجا همش اهل ورجه وورجه هسی برا همون وقت کم میاری، برنامه ریزی کن بقول بعضی دوستان تو این سایت 😂😂توکل به خدا کن و نمازهاتو بخون😂

شوخی کردم نمازو ولی برنامه ریزی کنی حله

اره سعی میکنه دلتو به دست بیاره اما اگه کشش بدی رابطه تو تموم میکنین پس زیاد کش نده 

بهش گفتم اگه تمایل به ادامه داری تا ۱۰ روز بهم خبر بده

نمیدونم چه تصمیمی بگیره حستون میگه چکار میکنه؟