2777
2789
عنوان

یک حس ششمی بیا😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 188 پست
اسی جان اگه منظورت از قبول شدن در شغلیه که میخای و امتحانشو دادی نمیشی اما تا عید یه مسیر دیگه تو زن ...

سلام شاپرک جون من به عشقم میرسم؟ 

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
سلام شاپرک جون من به عشقم میرسم؟ 

سلام عزیزم ن با کسی که روش کراشی و آشناتونه نمیرسی بهش

ازز لحاظ فاصله طبقاتی و اعتقادات متفاوت هستین عشقت یکطرفه هست. اما ناامید نشو از حرفم تو خیلی دلت پاکه و زودباوری یکی بگه ماست سیاهه نمیگی نه میگی ااااره سیاهه، هرکی هرچی گف باور نکن همه دوستت نیستن 

تو زندگیت یه پسر میاد خانوادتم در جریان  میزارن چون شبیه اونی که میخاییش هس خوشت میاد و باهم آشنامیشین 

فقط سیاست داشته باش نپرون. هرچی ذهنت اومد نپرس ازش نگو همه چی رو بهش تا با یکی صمیمی میشی درجا از بدیهای خانوادت یا هرچی تو دلته و نقطه ضعفاتو نگو ب طرف

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ن با کسی که روش کراشی و آشناتونه نمیرسی بهش ازز لحاظ فاصله طبقاتی و اعتقادات متفاوت هستی ...

نه من انو دوست دارم فااال گفت بهش میرسم خیلی ناراحت شدک🥲🥲🥲

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
سلام عزیزم ن با کسی که روش کراشی و آشناتونه نمیرسی بهش ازز لحاظ فاصله طبقاتی و اعتقادات متفاوت هستی ...

گلم سلام میشه مال من بگی دانشگاه دولتی قبول میشم؟

در مورد ایندم هم بگو🙏🏻

عزیز میشه راجب پسر من بگین کی حرف میزنه ؟۴ سالشه تاخیر داده.آیا بجه ای که من ته قلبم میخواد زرنگ و باهوش میشه ؟

خدایا 
اسی جان اگه منظورت از قبول شدن در شغلیه که میخای و امتحانشو دادی نمیشی اما تا عید یه مسیر دیگه تو زن ...

سلام عزیزم رفتم دکتر جدید  

گفته ماه ابان یا اذر باردار میشم نظر شما چیه؟؟؟؟

راستی بعد این دوماه باید iui کنم 

خودم مشکلی ندارم شوهرم نطفش ضعیفه

جواب منم میدین؟

اون جابجایی که ذهنمه انجام میشه؟ خیلی مهمه برام

بخونم برای پزشکی؟ دودلم ی مقدار 

تا چند روز دیگه پی میده ولی حس اونقدر خوبی بهش ندارم🗿

حس ششمی؟

میزم سر قرار باهاش یانه؟کی

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍